Title of a News Article

Ceylanpınar'da gençlerin hayali gerçekleşiyor

Ceylanpınar'da gençlerin hayali gerçekleşiyor
banner206
 Ceylanpınar Belediyesi çeşitli bedensel yeterlilik sınavlarına hazırlanan gençlere açtığı kurslar aracılığıyla her alanda yardımcı olmaya devam ediyor. 
DAHA ÖNCE MADDİ İMKANSIZLIKLARDAN DOLAYI SINAVA GİREMİYORLARDI
Ceylanpınar Belediyesi tarafından Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslara gençler teşvik edilirken sınavlara hazırlanan gençler de bu kurslar nezaretinde istedikleri mesleğin kapılarını da açmış oluyorlar. Farklı branşlardaki sınavlara uzman eğitmenler gözetiminde hazırlanan öğrenciler Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Polislik(PMYO-POMEM-PAEM9, Uzman Çavuşluk, Özel Harekât, Gardiyanlık gibi spor mülakatı gerektiren sınavlara da ön hazırlık yapmış oluyorlar. Başka muhitlerde bu kurslara ücret dahilinde katılım sağlanabiliyorken, Ceylanpınar Belediyesi gençlerin hayallerine kavuşması için bu kursları ücretsiz olarak düzenliyor.Daha önce maddi imkânsızlıklar nedeniyle ilgili kurslara katılamayan Ceylanpınar’lı gençler, Ceylanpınar Belediyesi'nin teşvik ve maddi katkılarından sonra kurslara katılmaya başladılar.
HİZMETLER SADECE KURSLARLA SINIRLI KALMIYOR
Sınavların genellikle il dışında olması nedeniyle başta ulaşım olmak üzere barınma ve diğer masrafların Ceylanpınar Belediyesi tarafından karşılanmasından sonra gerek sınavlara katılım gerekse sınavları başarı ile kazanma oranlarında ciddi artışlar meydana geldi. Kendilerine bu imkanı sağlayan Ceylanpınar Belediyesi'ne teşekkür eden gençler, hayallerindeki bölüme ve mesleğe giden yolda Ceylanpınar Belediyesi'nin sürekli yanlarında olmasından dolayı da mutlu oldu.
20 KİŞİ HAYALLERİNDEKİ BÖLÜME CEYLANPINAR BELEDİYESİ SAYESİNDE GİRDİ
Ceylanpınar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslar tamamen ücretsiz verilirken, bu yıl Ceylanpınar Belediyesi'nin desteğiyle 20 kişi farklı branşlarda girdikleri sınavları kazanarak büyük bir başarı elde ettiler.
HER ZAMAN GENÇLERİN YANINDAYIZ
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, gençleri her alanda desteklediklerini belirterek, "Gençlerin önünü açarsanız, onlara destek olursanız başarı kaçınılmaz olur.Biz de Ceylanpınar Belediyesi olarak gençlerimizin her zaman yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 17:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195