Title of a News Article

Ceylanpınar'da yüzler gülüyor

Ceylanpınar'da yüzler gülüyor
banner206
 Süper Amatör Ligi'nin 7'nci haftasında sahasında Akçakale Belediyespor'da konuk eden Ceylanpınar Belediyespor, 3 puana 2 golle uzandı.

Süper Amatör Ligi'nin iddialı ekiplerinden Ceylanpınar Belediye Spor, ligin 7'nci haftasında kendi sahasında ve kendi seyircisi önünde Akçakale Belediye Spor'u konuk etti.

CEYLANLAR MAÇA HIZLI BAŞLADI

Ceylanpınar İlçe Stadı'nda oynanan maça hızlı ve daha atak başlayan taraf ev sahibi Ceylanpınar Belediye Spor oldu. Kısa sürede oyunu rakip kaleye yıkan Ceylanlar, aradığı golü 23'üncü dakikada buldu. 23'üncü dakikada sahneye çıkan Ahmet Yalazan attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.Yediği golün şokunu üzerinden çabuk atan Akçakale ekibi 35'inci dakika da durumu 1-1 yaptı. Atılan gollerden sonra taraflar soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

ERDEM AKÇAKALE'Yİ YIKTI...

İkinci yarıda ise ilk yarıya nazaran daha farklı bir Ceylanpınar Belediye Spor çıktı. Maçı tek kale oyun modeline çeviren Mavi Beyazlılar rakip kaleciye zor anlar yaşattı. 85'inci dakika da Ahmet Yalazan sol taraftan aldığı topla ceza alanı içinde bekleyen Hasan Erdem'e çıkardı. Hasan Erdem şık bir plase işe topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı. Erdem'in attığı bu gol maçında skorunu tayin etmiş oldu ve Ceylanlar sahadan 2-1 galip ayrılarak hanesine 3 puanı yazdırmasını bildi.

ZİRVEYE ORTAK OLDU

Ceylanpınar Belediye Spor üst üste aldığı gollerle ligin kaderini değiştirmiş oldu. Akçakale maçından 3 puanı koparan Ceylanlar puanını 11'e çıkardı ve ligde 3'üncü sıraya kadar yükselerek Şanlıurfa Belediye Spor ve Telekom Spor ile birlikte zirve yarışına ortak oldu. Öte yandan Ceylanpınar Belediye Spor ligin 8'inci haftasında Suruç Gençlik Spor'a konuk olacak. Pazar günü saat 13.30'da başlayacak olan maç Suruç İlçe Stadı'nda oynanacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195