Title of a News Article

Ceylanpınar Deplasmanda 3 Puanla Döndü

.

Ceylanpınar Deplasmanda 3 Puanla Döndü
banner206

Süper Amatör Ligi’nin 16’ncı haftasında Suruç Gençlikspor’a konuk olan Ceylanpınar Belediyespor, rakibine acımadı ve 3 puanı 3 golle aldı.

Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden ve liginde Ceylanpınar’ı temsil eden Ceylanpınar Belediyespor ligin 16’ncı haftasında ligin köklü ve güçlü takımlarından Suruç Gençlikspor’a konuk oldu. Suruç İlçe Stadı’nda oynanan maçta taraftarlar futbolun yanında gole de doydu. 5 golün atıldığı maç haftanın en gollü maçlarından birisi de oldu.

 

TEHLİKELİ ATAKLAR MEYVESİNİ VERDİ

Maça iki tarafta hızlı başladı. Ev sahibi olmanın avantajını kullanan Suruç Gençlikspor ilk dakikalarda öne geçti. Yediği golün şokunu üstünden çabuk atan Ceylanpınar Belediyespor kısa süre içinde oyuna adapte olarak rakip kalede tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Ceylanpınar temsilcisi geliştirdiği tehlikeli atakların meyvesini maçın 32’nci dakikasında aldı. 32’nci dakikada sahaya çıkan Yıldıray Yıldırım Ceylanpınar Belediyespor’a beraberliği getiren golü kaydetti. Genç oyuncu Yıldıray’ın attığı gol aynı zamanda ilk yarınında skorunu tayin etmiş oldu. Taraflar soyunma odasına 1-1 beraberlikle gitti.

 

“BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ”

İkinci yarıda ise sahaya bambaşka bir Ceylanpınar Belediyespor çıktı. Ara paslarla rakip ceza sahasına giren Ceylanlar adeta rakip kaleciye ter attırdı. Dakikalar 63’ü gösterirken hakem Mavi Beyazlılar lehine sevindirici bir karar verdi ve penaltı noktasını gösterdi. 65’inci dakikada topun başına geçen Abdülkerim Kılıç şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı. Suruç ekibi yediği golden kısa bir süre sonra oyuna beraberliği getirse de Ceylanlar 3 puan yemini verdikleri maçı son dakikasına kadar götürme gayreti gösterdi. Tüm taraftarlar hakemin maçı bitirmesini beklerken Ceylanlar bir kez daha sahneye çıktı ve “bu maç biz bitti demeden bitmez” dedi. Dakikalar 90’ı gösterirken İsmail Öztürk sahneye çıktı ve attığı golle durumu 3-2 yaptı. Atılan bu golle beraber hakem maçı bitirdi ve Ceylanpınar Belediyespor zorlu Suruç deplasmanından alnının akıyla ayrılmayı başardı.

 

Zirve Yarışını Sürdürdü

Ceylanpınar Belediyespor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 26’ya çıkardı ve ligde 3’üncü sırada yer aldı. Liderle arasındaki puan farkını 12’ye düşüren Mavi Beyazlılar zirve yarışını sürdürdü. Öte yandan Ceylanpınar Belediyespor ligin 17’nci haftasını bay geçecek. Ancak kulüp kurmayları haftayı bay geçecek olmalarına rağmen çalışmalarına son sürat devam edeceklerini ifade etti.

 

DİK: AMACIMIZ CEYLANPINAR’I HER ZAMAN DAHA İYİ LİGLERDE TEMSİL ETMEK

Alınan galibiyet hakkında konuşan kulüp başkanı Hidayet Dik, amaçlarının Ceylanpınar’ı daha iyi liglerde temsil etmek olduğunu ifade etti. Dik, “Alınan güzel sonuç ve 3 puan bizi fazlasıyla mutlu etti. Oyuncularımız kendisine güvendi ve güzel bir sonuç aldı. Ceylanpınar Belediyespor olarak bundan sonraki maçlara daha iyi hazırlanacağız. Kulüp olarak amacımız her zaman Ceylanpınar’ı her zaman daha iyi liglerde temsil etmek. Alınan bu önemli galibiyeti bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın başkanımız Menderes Atilla’ya ve Ceylanpınarlılar’a armağan ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2017, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195