Title of a News Article

Çiçek: Herkes gücümüzü görsün

.

Çiçek: Herkes gücümüzü görsün
banner206

63 Fanatikler Başkanı Ali Çiçek, Yeni Malatyaspor maçının önemine vurgu yaparak, "Tüm taraftarlarımızı pazar günü GAP Arena'da görmek istiyoruz. Bu maçta herkes Urfaspor'un gücünü görsün, inşallah bizlerin desteği ile takımımız zorlu virajı 3 puanla kapatacaktır" dedi.

Şanlıurfspor'un pazar günü saat 19.00'da GAP Arena Stadyumu'nda karşılaşacağı lider Yeni Malatyaspor maçıyla ilgili 63 Fanatikler Başkanı Ali Çiçek'ten taraftara çağrı geldi. GAP Arena Stadyumu'nda oynanan tüm müsabakalarda maraton tribününde Sarı-Yeşilli takıma destek veren 63 Fanatiklerin Başkanı Ali Çiçek, "Bu maç hem Şanlıurfaspor için hem de rakibimiz için çok büyük bir önem taşıyor. Bu maçı mutlaka bizim kazanmamız gerekiyor. Takımımıza güveniyoruz. Ancak bu maçta taraftarlarımıza da büyük görev düşüyor. Taraftarlarımızın vereceği destekle Urfasporumuzun 3 puan almasına katkı sağlamamız gerekiyor" dedi.

Yeni Malatyaspor maçında Urfaspor'un en büyük gücünün taraftar olacağına dikkat çeken Çiçek, "Takımımız şuanda iyi sonuçlar alıyor, bu iyi gidişatı devam ettirebilmemiz için Yeni Malatyaspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmamız gerekiyor. Tüm Urfalıları pazar günü saat 19.00'da GAP Arena'da görmek istiyoruz. 12. güç olarak takımımızın yanında olacağımızı göstermeliyiz ve futbolcularımıza vereceğimiz destek ile bu zorlu virajı galibiyetle kapatmanın mutluluğunu yaşamakistiyoruz" şeklinde konuştu.

 

"Herkesin sağduyulu olması lazım"

Çiçek, Yeni Malatyaspor ile Urfaspor taraftarları arasındaki husumete de değinerek, "Yeni Malatyaspor taraftarları, geçen yıl deplasmanda oynadığımız karşılaşmada bizlere 'PKK dışarı' diyerek bağırdılar. Biz buna rağmen İstiklal Madalyası almış bir şehrin asil ve aslan yürekleri evlatları olarak Yeni Malatyaspor maçında İstiklal Marşı okuyarak ve Türk Bayrakları açarak ne kadar vatansever olduğumuzu göstereceğiz. Bu manzarayı görecek olan Yeni Malatyalıların 'PKK dışarı' diye bağırmalarından dolayı utanacaklarını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2016, 16:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
URFALI
URFALI - 8 yıl Önce

SAYIN TARAFTAR DERNEK BAŞKANLARI NEDEN SİZ STAT İÇİNDE TEK BİR YERDE TOPLANMAYIP DA TEK YÜREK OLMUYORSUNUZ AYRI YERLERDE TEZAURAT YAPIYORSUNUZ SİZ BİR KENDİNİZİ BİRLEŞTİRİN DAHA SONRA BİZ SİZLERLE BİR OLALIM

SIRADAKİ HABER

banner195