Title of a News Article

Çiçek'ten Urfaspor hakkında şok sözler!

.

Çiçek'ten Urfaspor hakkında şok sözler!
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor’un gidişatından endişe duyduklarını belirterek, “Kimse takımı sahiplenmiyor, önümüzdeki yıllara karamsar bakıyoruz” dedi.

 

UĞUR BUDAK

PTT 1.Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da maddi krizin yaşandığı belirtiliyor. Fethi Şimşek başkanlığındaki Şanlıurfaspor Yönetiminin, kulübün artan borçları ile başa çıkmakta zorluk çektiği kaydediliyor. Zira maddi sıkıntılardan dolayı futbolcu alacakları ile kulüp personellerinin maaşlarının da verilemediği dillendiriliyor. Geçmişte yapılan fütursuz harcamalar nedeniyle borcu yaklaşık 30 Milyon TL’ye ulaşan Urfaspor’dabu borçların nasıl kapatılacağı henüz bilinmezken, bu borçlardan dolayı taraftarların da endişeli oldukları görülüyor.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un gidişatından endişe duyduklarını belirterek, “Kimse takımı sahiplenmiyor, önümüzdeki yıllara karamsar bakıyoruz” dedi.

Mevcut yönetimin artık takımı kaderine terk ettiğini vurgulayan Çiçek, “Takımımızın tesislerde sürdürdüğü antrenmanlarına gidiyoruz hiçbir yöneticiyi göremiyoruz. Bunun yanı sıra gerek dış ve gerekse de iç saha maçlarında da yönetimin maçlara duyarsız kaldığını gözlemliyoruz. En önemli maçlarda bile 3-4 yöneticiden başka gelip maçı seyreden başka kimse göremiyoruz. Yani deyim yerindeyse Urfaspor kaderine terk edildi.Biz bu gidişattan hiç memnun değiliz” dedi.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, kulübün borçlarına da dikkat çekerek, “Mevcut yönetim 2-3 sezondur gereksiz harcamalarda bulundu, yanlış transferler yaptı, bu yanlışlardan dolayı kulübün borcu 30 Milyon TL’yi buldu. Bu  borç küçümsenecek bir rakam değil! Geçmişte Vanspor, Erzurumspor, Malatyaspor, Siirtspor ve Diyarbakırspor gibi takımlar yüklü borçlardan dolayı küme düştüler ve şuanda bu takımların isimlerini duyan kimse yok. Biz de bu takımlar gibi olmamak için biran önce acilen önlemler almamız gerekiyor. Eğer ki mevcut yönetim Urfaspor’un başarısı için, borçların bitmesi için çaba harcamayacaksa biran önce kongre kararı alarak görevlerini bırakabilirler” diye ifade etti.

Kulüp Başkanı Fethi Şimşek’in göreve gelirken kulübe kalıcı gelir sağlayacağının sözünü verdiğini de belirten Çiçek, “Fakat aradan 2-3 yıl geçti halen bu söz yerine getirilmedi ve halen kulübün kalıcı geliri yok. Bunun yanı sıra sportif başarı da yoktur” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195