Title of a News Article

Çiçek’ten çağrı…

.

Çiçek’ten çağrı…
banner206

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfalıları Pazar günü oynanacak olan Karşıyaka maçı için GAP Arena’ya davet etti.

63 Urfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ali Çiçek, Şanlıurfaspor’un Pazar günü sahasında çok önemli bir maça çıkacağını belirterek, bu maçta takımın taraftarların çok büyük desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. İkinci yarının ilk iç saha maçı olacağını vurgulayan Çiçek, “Karşıyaka bizim için çok önemli bir maç olacak. Bizim mutlaka bu maçı kazanmamız gerekiyor. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü GAP Arena’ya bekliyoruz. Yeni kadromuzla Karşıyaka maçını kazanabilmek için 12. Adama da ihtiyaç var, bu nedenle herkesin bu maçta tribünde yerlerini almalarını bekliyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor’un şuana kadar 11 Bin Passolig satışı yaptığını belirten Çiçek, “Bu rakam 2 Milyonluk nüfusa hiç yakışmıyor. Bizim takımımıza sonuna kadar destek vermemiz gerekiyor, iyi günde de kötü günde de Urfasporumuzun yanında olmamız gerekiyor, Urfaspor’un yeni kadrosuyla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağına inanıyoruz. Zaten inanmak başarının anahtarıdır. Bunun için tüm Urfalıların Passolig kartı alarak bundan sonraki maçlarda takımlarına destek vermeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çiçek, taraftarların vereceği destekle Karşıyaka maçından 3 puanla ayrılıp moral bulmak istediklerini de kaydetti.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195