Title of a News Article

Çiçek'ten taraftara çağrı,

Çiçek'ten taraftara çağrı,
banner206
 63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek, Pazar günü sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçında taraftar desteğine çok ihtiyaç duyacaklarını söyledi.

63 Urfaspor Taraftarlar Dernek Başkanı Ali Çiçek,  Urfalıları yarın saat 18.30’da GAP Arena’da oynayacakları Osmanlıspor maçına davet etti. Şanlıurfaspor’un kritik bir dönemeçten geçtiğini vurgulan Çiçek, “Kötü gidişe Karşıyaka galibiyetiyle son verdik. Artık galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bunun için Osmanlıspor maçından mutlak galip gelmemiz gerekiyor” dedi.

Şanlıurfaspor’un önünde oynayacağı 2-3 maçı galip gelmesi durumunda ilk 2 şansının süreceğini sözlerine ekleyen Çiçek, “Direk ilk 2’den Süper Lig’e çıkma şansımızı sürdürebilmemiz için öncelikle güçlü rakibimiz olan Osmanlıspor maçından mutlak 3 puanla ayrılmalıyız. Bu maçta en büyük görev taraftarlarımız düşüyor. Pazar günü oynanacak bu zorlu maçta tribünleri tıklım tıklım doldurarak takımımıza centilmence bir şekilde destek verelim, takımımızın galip gelmesini sağlayalım. Eğer Passolig kartı bulunmayan taraftarlarımız varsa biran önce gidip passoliglerini alsınlar, Osmanlı maçında takımlarına destek versinler” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 16:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195