Title of a News Article

Çiftçi'den kongre yorumu...

Çiftçi'den kongre yorumu...
banner206

Nihat Çiftçi'den Şanlıurfaspor açıklaması.

Şanlıurfa Büyükşehir belediyesi eski Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa spora sahip çıkılmadığı dile getirdi. Sosyal medyada bir açıklama yapan Çiftçi, şunları kaydetti

Sarı yeşil renklere gönül verenlere selam olsun. Şanlıurfaspor marka değerimizdir. Şanlıurfaspor ve Karaköprü Belediyespor’un kongreleri ile ilgili değerlendirmem:

            Şanlıurfaspor Kulübü;yarım asırlık bir kulüp olup tüm Şanlıurfalıların gönlünde taht kurumuştur.

          Kulübün emektarları tarafından yeni bir yönetim oluşturuldu. Yeni başkan ve yöneticileri tebrik ediyorum.

          Karaköprü Belediyespor kulübü de kongresini yaparak yeni başkan ve yönetimini seçti. Bu kongreyle Şanlıurfaspora sahip çıkması gereken kurum ve kuruluşların Karaköprü Belediyespora yönelmiş olduğunu görüyorum.

          İki kulüpte profesyonel takımlar olarak liglerde mücadele etmektedirler. Yöneticilerin her iki kulübe yardım etme şartları ve statüleri aynıdır. İki kulübü aynı ilde yarıştırmak isabetli bir yaklaşım değildir. Destek önce Şanlıurfaspora olmalıdır. Karaköprü Belediyespor Şanlıurfaspora destek hüviyetine getirilmeli, Buna dikkat edilmez ise bir çok emek ve maliyetle yaşatılan iki takımının kaderleri de aynı olma ihtimali yüksek olacaktır.

          Spora siyaset bulaşmamalıdır. Siyaset ayrı bir mecrada ilerlemeli, sporun mecrası sevgi ve hemşehricilik olmalıdır. 

            Benim naçizane yeni başkan ve yönetimlere önerilerim vardır: 

           Takım gençleştirilmeli, genç ve yetenekli futbolcular uygun bütçeyle alınmalı, Delege saysı serbest bırakılmalı ve kulüp tüm Şanlıurfalılara açılmalı, Futbol Şube Sorumlusu ve transfer komitesi futboldan anlayan uzmanlardan kurulmalı, genç ve yetenekli futbolcular için uygun bir transfer miktar aralığı belirlenmeli, kulüpleri marka yapan seyircisidir, Şanlıurfaspor sevgisinin tekrar canlanması için taraftar çalışmaları yapılmalıdır.  

          Bu çalışmalar Şanlıurfasporu ayağa kaldıracak ve yeni bir heyecan uyandıracaktır. Heyecanlandıran takım, ilimizde bir çok gencin üzerine Şanlıurfasporun formasını geçirecektir.

           Tekrar her iki kulübün başkan ve yöneticilerini kutlar, iki kulübümüze de başarılar dilerim.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195