Title of a News Article

Cihat Arslan: Beceremedik

 Cihat Arslan: Beceremedik
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 3-0 yenildikleri Kayserispor maçını değerlendirerek, “Galip gelmeyi beceremedik, çok üzüntülüyüz” dedi.

PTT 1. Ligin 17. haftasında Kayserispor ile Şanlıurfaspor arasında oynanan ve Kayserispor’un 3-0 kazandığı maç sonrası her iki takımın teknik direktörü açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Seçme, “Güçlü bir rakibi yendiğimiz için mutluyuz. İkinci yarının ilk maçını kazandığımız için mutluyuz. Daha önümüzde 17 maç var. Diğer maçlarımıza bakacağız” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan ise, maç sonu açıklamasında, “Maç öncesinde tabii Kayserispor kendi sahasında lider olarak başladı ve devam etti. Çocuklara ‘zor olanı başarın’ diye konuştuk ama kazanmayı beceremedik. 1-0’dan sonra kaçırdığımız pozisyonlar var. Yaptığımız hatadan sonra 2-0 olduktan sonra maç gitti. 4-5 olmasın diye dua ettik. Üzgünüm ama üzgün olmakla bir şey değişmiyor. Ben takımımızın iyi olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2015, 08:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195