Title of a News Article

Cihat Arslan'dan büyük başarı

.

Cihat Arslan'dan büyük başarı
banner206
Şanlıurfaspor’un eski teknik direktörü Cihat Arslan’ın çalıştırdığı Akhisar Belediyespor, Süper Lig’de 3. Sıraya yükseldi. Teknik Direktör Cihat Arslan, "Bulunduğumuz yeri yadırgamıyoruz. Ligde üçüncü durumda olmak takımda baskıya neden olmayacaktır" dedi.

Akhisar Belediyespor, 21 Şubat Pazar günü saat 15.30’da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde başladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Bulunduğumuz yeri yadırgamıyoruz. Ligde üçüncü durumda olmak takımda baskıya neden olmayacaktır. Öncelikle Gaziantep maçını hem fiziksel hem de görev anlamında ve genel anlamda iyi oynadık, iyi performans göstererek pozisyon vermeyerek kazandık. Pozisyon ürettik, giren-çıkan oyuncuların performansı çok önemliydi, oyucularımı kutluyorum. Üst sıralar özlemimiz vardı, takımımız bu durumu kaldırabilecek bir güçtedir. Çok tecrübeliyiz, Şampiyonlar Ligi ve UEFA’da oynamış oyuncularımız var. Yerli olarak da çok kaliteli oyuncularımız var, onun için bulunduğumuz yeri yadırgama gibi bir şey söz konusu değil. Ama işimizin de zor olduğunu biliyoruz, bugün yarıştığımız takımlar da çok önemli. Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi çıkardığımız zaman yarıştığımız takımlar Başakşehir, Galatasaray, Konya, Kasımpaşa yani çok önemli rakiplerle yarışıyoruz. Bu da ayrıca bize gurur veriyor” diye konuştu.

 

"KAZANMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ"

Başakşehir maçının çok zorlu geçeceğini ancak sahaya galibiyet için çıkacaklarını ifade eden Arslan, "Başakşehir şampiyonluk yaşadığım, Süper Lig’e beraber çıktığımız bir takım. Daha önce Abdullah hocanın büyük katkıları vardı, Büyükşehir Belediye olarak. Daha sonra bizim dönemimizde de çok şükür başarılı olduk ve şampiyon olduk. Çok önemli bir takım, kurulu bir düzeni var, kulüp anlayışı var, çok doğru bir yönetim şekli var. Önemli bir teknik direktör ve kadro yapısı var, tabi ki bütçeli bir takım. Gücü muhakkak vardı, bunu da bulunduğu yer gösteriyor. Beşiktaş maçında gösterdikleri performans da çok çok önemliydi. Zor bir maç oynayacağız, yine kazanmak için mücadele edeceğiz. Biz hem formamızı hem de şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için sahada olacağız” açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195