Title of a News Article

Cihat Arslan o ismi eleştirdi!

Cihat Arslan o ismi eleştirdi!
banner206
 Şanlıurfaspor teknik direktör Cihat Arslan, berabere kaldıkları maçın ardından hakemi Deniz Çoban'ı eleştirdi.

3 puan parolası ile çıktıkları karşılaşmadan bir puanla ayrılmanın kendilerini üzdüğünü anlatan teknik direktör Cihat Arslan şöyle konuştu:

"Kazanmayı istediğimiz bir maçtı. Maçın başında golü bulduk. Oyun olarak iyi tutturduğumuzu düşünüyorum. Volkan'ın sakatlanması bizim moralimizi bozdu. Volkan'ın yerine oyuna koyabileceğimiz bir adamımız yoktu. Orta sahayı desteklemek zorunda kaldık. Hakemlerden istediğimiz sadece gördüklerini çalsınlar. Doğru karar versinler. Penaltı olduğunu 4'üncü hakem bana söylüyor. Türkiye penaltı olduğunu gördü ama bir tek maçın hakemi göremedi. Biz size olan güvenimizi kaybedersek kime sığınacağız. Maçın içerisinde adil olması gereken hakem adaleti sağlayamıyorsa biz üzgün ayrılıyoruz."

Giresunspor teknik direktörü Erkan Sözeri ise ikinci yarıda oynadıkları futbolla beraberliğe ulaştıklarını dile getirerek, "İlk yarıda kazanmayı ya da puan almayı hak edecek hiçbir şey yapmadık. Bizim bir oyun karakterimiz var onu sahaya hiç yansıtamadık. İlk yarıda bütün takım anlaşılmaz derecede kötüydü. İkinci yarıda yapılan uyarı ile oyuncularımız kendi oyun karakterini sergilediler. Bir puan almanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2014, 23:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195