Title of a News Article

Cihat Hoca iddialı

Cihat Hoca iddialı
banner206
 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, hem transfer takviyeleriyle, hem yapacakları antrenmanlarla, eksik taraflarını tamamlayarak ligin ikinci yarısına daha iddialı şekilde girmeye çalıştıklarını söyledi .

Şanlıurfaspor, Antalya Belek’te ikinci yarı kampını sürdürüyor. Tenik Direktör Cihat ARslan yönetiminde yapılan antrenmanların olumlu geçtiği öğrenildi. Ancak Antalya’da zaman zaman yoğun yağıştan dolayı sahada antrenman yapamayan Sarı-yeşillilerin, salonda çalışma yaptıkları kaydediliyor.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, yaptığı açıklamada, Devre arasında kısa bir zamanımız var. Toplamda 8 gün burada kamp yapıp, 9. gün kampımızı noktalayacağız. İlk maçımız Kayserispor maçına hazırlanmaya başlayacağız” dedi.

Antalya kampının güzel bir atmosferde geçtiğini dile getiren Arslan, “Olanaklarımız güzel, sadece bugün (dün) Allah’ın takdiri çok aşırı fırtına ve yağmurdan sebep salonda çalışabildik, sahaya çıkamadık. Genel olarak iyi görüyoruz. Zaten takımımız iyiydi ancak, 2 tane oyuncuyla birisi Abdulkadir Özdemir Trabzonspor’dan aldığımız oyuncumuz, çapraz bağlarından bir sakatlık yaşadı, onu kaybettiğimiz için çok üzgünüm. Bir de Hüseyin Tok ile ilgili bir problem yaşıyoruz. Şu anda kampımıza katılamadı. Sağlık raporu aldı. Bu iki oyuncumuz dışında tam kadro çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye ifade etti.

Arslan, “Tabi yapmış olduğumuz takviyeler var, gelecek oyuncularımız var” diyerek, şunları kaydetti;

“İyi bir ekip olmaya gayret gösteriyoruz. Kamp dönemimiz kısa bir zaman dilimini içerdiği için de hızlı bir çalışma programı gerçekleştiriyoruz. Ligin ilk devresinde yakaladığımız, çok çok süper olmasa da takım bütünlüğünü, arttırarak devamını getirmeyi planlıyoruz. Bizim takımımızın en büyük avantajı, çok az gol yedik, az da gol attık ama, işin bir tarafını çok doğru yapıyoruz, diğer tarafını geliştirmeye çalışıyoruz. Hem transfer takviyeleriyle, hem bizim antrenmanlarımızla, eksik taraflarımızı tamamlayarak ligin 2. yarısına daha iddialı şekilde girmeye çalışıyoruz. Ligin 2. yarısı çok daha çetin geçecek.”

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2015, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195