Title of a News Article

Dağ, futbolcularını eleştirdi!

.

Dağ, futbolcularını eleştirdi!
banner206

 Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, 1-0 yenildikleri 1461 Trabzonspor maçını değerlendirerek, “Çok basit pas hataları yaptık. Ahmet ve Edinho top tutmakta zorlandı” dedi.

1461 Trabzon-Şanlıurfaspor maçı sonrası takımların teknik sorumluları ve teknik direktörleri maçı değerlendirdi.

Maç sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan 1461 Trabzon Teknik Sorumlusu Sebahattin Akyürek, futbolcuların beklentilerine cevap vererek galip geldiğini belirterek, "Rakip çıkışta olan bir ekipti ama biz oyunu elimizde tutmayı başardık. Sonuçta üç puanı almayı başardık. Oyuncularımız alt ligden gelen oyuncular. İkinci yarıda yakaladığımız çok pozisyon var. Yetenekle ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Sadece öz güvenle birlikte gol vuruşlarını da aşacağız" dedi.

 

ŞANLIURFA CEPHESİ

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, milli arayı iyi değerlendirdiklerini ve birlikte çalışma fırsatı bulduklarını ifade ederek, "İyi bir zeminde oynadık. İlk yarı beklentiden uzaktık ama ikinci yarıda iyi oynadık. Rakibe kontradan pozisyonlar da verdik. Bizim de net pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. İleride çok fazla top tutamadık ve basit top kayıpları yaptık. Çok basit pas hataları yaptık. Ahmet ve Edinho top tutmakta zorlandı. Abdulkadir iyiydi ama girdiği pozisyonları gole çeviremedi. Eksiklerimiz var. Az gol atıyor basit gol yiyoruz. Bu eksiklikleri gidereceğiz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2015, 08:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
ASLAN
ASLAN - 9 yıl Önce

Ucuz etin tiridi olmaz diye bir lafımız var urfasporda işte buna benzer bu oyunla bu futbolla yürümez biri ikisi deyil bir ceza kesilecekse herkese kesilmelidir. Başta taraftara sonra basına daha sonrada yönetim ve futbolcusuna. Bu iş böyle yürümez bakın bu secim arefesinde urfaspor unutulmuş takımın durumu iyi olmuş olsaydı siyasetciler türübünde boy gösterirler. Ben siyasetten anlamam bilmem ben urfamı urfasporun severim.

Taraftar
Taraftar - 9 yıl Önce

Dünkü maçtan anladığım şu; urfaspor bu sezon düşmemeye oynar başkada bir iddiası olamaz.

SIRADAKİ HABER

banner195