Title of a News Article

Dağ, iddialı konuştu

Dağ, iddialı konuştu
banner206
 Şanlıurfaspor İdari Koordinatörü Hüseyin Dağ, Elazığspor maçını kazanarak Antalya yenilgisini telafi etmek istediklerini söyledi.

ABDÜSELAM YAVUZ
Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 3. haftasında Pazar günü Gaziantep Kamil Ocak Stadı’nda Elazığspor’u konuk edecek. Haftayı Antalyaspor yenilgisi ile kapatan Sarı-Yeşilliler, Elazığ maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde çalışmalarını yoğun tempoyla sürdüren Şanlıurfaspor, Elazığ’ı yenerek Antalya yenilgisini unutturmak istiyor.

Şanlıurfaspor İdari Koordinatörü Hüseyin Dağ, Urfastar’a yaptığı açıklamada, yaptıkları bireysel bir hatadan dolayı Antalya’ya 1-0 yenildiklerini belirterek, “Bundan dolayı son derece üzüntülüyüz. Bu yenilgiden ders çıkarmamız lazım. Bu maçtaki hatalarımızı başka maçlarda yapmamaya gayret göstereceğiz ve bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağız” dedi.

 

“Elazığ’ı yeneceğiz”

Pazar günü oynayacakları Elazığ maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getiren Dağ, “Her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Bu karşılaşmaya da 3 puan için çıkacağız. Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah taraftarlarımıza güzel bir futbol izleten ve 3 puanı alan taraf olacağız. Antalyaspor mağlubiyetini Elazığ maçıyla telafi etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2014, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195