Title of a News Article

Dağ, mağlubiyet için dedi?

Dağ, mağlubiyet için  dedi?
banner206

 TT 1. Lig'in 32. haftasında Samsunspor, sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor'u 3-1 mağlup ederek puanını 56'ya çıkardı.

Maçın ardından her iki teknik adam ve oyuncular maçı değerlendirdi.Maçı değerlendiren Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, kazanmaya devam ettiklerini hatırlatarak, "15 maçtan beri kaybetmeyen bir takımız. Bunu hak ederek kazanıyoruz. Bana göre bu Samsunspor'un bir rekoru diye düşünüyorum. Bugün bu maçı kazanmak çok önemliydi. Çünkü Şanlıurfaspor'un hem yukarı ile hem de aşağısı ile bir ilgisi yoktu. Onun için rahat takımlardan korkulur. Bunun bilinci içerisindeydik. Golleri de hava topundan bulduk. Zaten bende oyuncularıma bu takıma karşı yüksek toplardan gol bulabileceğimizi söyledim. Gerçekten de ilk 2 gol öyle oldu. Son dakikalarda yemiş olduğumuz golü yemememiz gerekiyordu ama 3-1 kazandığımız için mutluyum. Önümüzde 6 maç kaldı. Rakiplerimizin kazanamaması önemli ama onlarda kaybetmiyor. 15 maç kaybetmeyen bir takım halen yukarıyı yakalayamadı. Bu sene çok yüksek puanla şampiyonluk yaşanacak. Dolayısıyla biz kazanmaya devam ederiz. Ligi kaybetmeden bitirirsek çok büyük şans yakalarız" dedi.Kazandıkları için mutlu olduklarını belirten Samsunsporlu oyuncu Şaban Özel, "Bugünkü maçın zor olacağını biliyorduk. Haftalardır iyi bir ivme yakaladık. Amacımız bu maçı kazanmaktı. Biz kazanıyoruz ama rakiplerimiz de kazanıyor. Bugünkü kazandığımız maç sonrası Play-Off'u garantiledik gibi bir şey oldu. Ancak amacımız ilk 2'yi yakalamak" diye konuştu.Şanlıurfaspor maçının zor geçtiğini ifade eden kırmızı-beyazlı futbolcu Arif Şahin, "Bizim için zor bir maçtı. Bu tarz takımlar biraz tehlikeli oluyorlar. Ama biz golleri erken bulunca skoru korumaya gittik. Rahat bir galibiyet aldık. Bu sene puan durumu biraz yüksek olacak" şeklinde konuştu.

 

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

Açık futbol oynadıklarını belirten Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, "Son haftalarda iyi bir çıkışı olan, özellikle ikinci yarının lideri olan ve son 5 haftadır da kendi sahasında gol yemeyen bir takım ile karşılaştık. Biz de buraya futbolu çirkinleştirmemek ve açık futbol oynamak için geldik. İlk yarıda rüzgarın etkisiyle iki duran toptan gol yedik. İkinci yarıda bunu dengelemek istedik ama talihsiz bir gol daha yedik. Samsunspor gibi güçlü bir takıma karşı 3-0'ı çevirmek kolay değil. Bizim de girdiğimiz gol pozisyonları vardı ama bunlardan sadece 1 tanesini değerlendirebildik. Samsunspor bu seyirci potansiyeli ile Süper Lig'i hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Şanlıurfasporlu oyuncu Abdulhamit Yıldız, "Bugün maça iyi başladık. 2 tane duran toptan şansız goller yedik. Samsunspor'a bundan sonra başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Hava koşullarının maçın kaderini belirlediğinin altını çizen Şanlıurfasporlu oyuncu Atilla Yıldırım ise şunları söyledi:

 "Maçın ilk 2 dakikasında net pozisyonlara girdik. İlk yarıda hava koşullarından yediğimiz 2 gol kaderimizi belirledi. İkinci yarıya çok iyi başladık. 3. golü yedikten sonra gardımız düştü. Samsunspor'a bundan sonra başarılar diliyorum ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195