Title of a News Article

Dağ: “Ne gerekiyorsa yapacağız”

.

Dağ: “Ne gerekiyorsa yapacağız”
banner206

Milli maçlar nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Şanlıurfaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmaya kararlı.

ABDÜSELAM YAVUZ

Şanlıurfaspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hüseyin Dağ nezaretinde dün tek antrenman yapan Urfasporlu futbolcuların oldukça hırslı oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Ligde oynanan son Denizlispor maçından galibiyetle ayrılan Urfaspor, bu hafta da galip gelerek ligde seri galibiyetlerin başlangıcını yapmak istiyor.

Hafta sonu deplasmanda oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan Sarı-Yeşilliler, kesinlikle puan kaybı yaşamak istemiyor. Kritik 90 dakika öncesinde Şanlıurfaspor teknik direktörü Hüseyin Dağ, oyuncularını motive ediyor. Sezonun en zor maçlarından birisine çıkacaklarını vurgulayan Dağ, “1461 Trabzon maçından galip ayrılabilmemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

 

“Maç zor geçecek”

Şanlıurfaspor’un çok kaliteli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Dağ, “1461 Trabzonspor da çok ciddi bir rakip. Kenan, Umut ve Fevzi bu maçta sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler ama bu eksiklere rağmen bu maçı galip atlamamız gerekiyor. Oyuncularımızla bunu paylaşıyoruz. Maç zor geçecek. Ancak şartlar ne olursa olsun sahaya çıktığımızda tek düşüncemiz 3 puan olacak. Oyuncularımıza güveniyoruz” diye kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2015, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195