Title of a News Article

Dağ: Takımım gittikçe düzeliyor

 Dağ: Takımım gittikçe düzeliyor
banner206

PTT 1. Lig’in 31. haftasında Şanlıurfaspor, kendi evinde Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, takımının 2 puanı kaçıran taraf olduğunu söyleyerek, oyuncularını kutladı. Dağ, “Zorlu bir maç oldu. Gerçekten oyuncularımı kutluyorum. Ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Talihsiz bir penaltı ile maç berabere sonuçlandı. Ortaya pozitif futbol koydular, futbol için her şeyi yaptılar. Maçtan önce bir puan verileceği söylense sevinirdik, ama bugün bizi üzen, bu kadar iyi oyunumuza ve pozisyon üretmemize rağmen kaybedilen 2 puandır. Takımım gittikçe düzeliyor, performansını yukarıya çekiyor. İnşallah bundan sonra alacağımız puanlarla, Şanlıurfaspor’u hak ettiği yere getireceğiz. Bir an önce 40 puanın üzerine çıkıp, rahatlamak istiyoruz. Oynadığımız rakip, gerçekten iyi bir rakip. Süper ligi hedefleyen bir takım. Maçın hakkı beraberlik değildi” dedi.

Dağ, taraftarlara da destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Ardından Şanlıurfasporlu oyuncu Uğur şöyle konuştu:

“İlk yarı 1-0 öne geçtik. İkinci yarı biraz daha kapanıp, biraz daha mücadele etseydik, yenen taraf belki de biz olacaktı. Balıkesir’e karşı alınan bir puan bence iyi bir puan.”

Şanlıurfasporlu futbolcu Ercan da maçta pozisyon vermediklerini kaydederek, “Art arda pozisyonlar verdik. Hem çok pozisyon yakaladık. Hem de rakibe fazla bir pozisyon vermedik. Hatta hiç pozisyon vermedik. Bir penaltı pozisyonu vardı. Maçın hakkı bu değildi. Kaybettiğimiz 2 puan var. Önümüzde önemli bir Samsun maçı var. Onlar da iyi bir takım. Onlara karşı galip gelip, bir üzüntüyü, bu kaçırdığımız penaltıyı telafi edeceğiz” diye konuştu.

 

BALIKESİRSPOR CEPHESİ

Balıkesirspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin ise maçtan 3 puanı hedeflediklerini fakat bu hesabın tutmadığını ifade etti.

Şanlıurfaspor’un boş bir takım olmadığını belirten Ertekin, “Son derece önemli bir maçtı. 3 puan için gelmiştik ama ne yazık ki hesabımız tutmadı. Maçın başında 1-2 pozisyon bulduk, gol yapamadık. Akabinde bir gol yedik. Elimizden geldiğince mücadele gücümüzü yükseltmeye çalıştık. İkinci devre tepki de verdik. Gol bulduk. Ama devamını da getiremedik. Bu arada risk de aldık zaman zaman. Golü bulamayınca 1 puana razı olmak zorunda kaldık. Şanlıurfa takımı da boş bir takım değil. Bizim açımızdan 2 puan kayıp, inşallah önümüzdeki haftalarda aramayız diye düşünüyorum. Yine de bir puan bir puandır” dedi.

Balıkesirsporlu oyuncu Ali ise maç sonu yaptığı açıklamada, “Buraya 3 puan almak için gelmiştik. Çok az haftalar kaldı. En az hata yapanın götüreceği bir lig oldu. Geriye düştük, bırakmadık maçı. Bir puan aldık, yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Balıkesirsporlu oyuncu Hasan da iyi reaksiyon verdiklerini söyleyerek, takım arkadaşlarını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195