Title of a News Article

Dağ'dan rakibe gözdağı!

Dağ'dan rakibe gözdağı!
banner206

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Pazar günü deplasmanda oynayacakları 1461 Trabzonspor maçından galibiyetle döneceklerini belirtti.

Şanlıurfaspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Sarı-Yeşilliler, Trabzon maçını kazanarak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespr yenilgisini telafi etmek istiyor.

GAP Vadisi Tesislerinde Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından 2 grup halinde top kapmaca ve yarı alanda çift kale maç yaptı. Antrenmanın sonunda açma germe hareketleri yapan Şanlıurfaspor’da, Gaziantep B.B.Spor maçında sakatlanan ve oyundan çıkan Abdulhamit Yıldız antrenmana katılmadı.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında hiç beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirtirken, 1461 Trabzon deplasmanında bunu telafi edeceklerini söyledi.

Dağ, yaptığı açıklamada, Gaziantep B.B.Spor karşısında hiç ummadığımız bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Tam galibiyet geliyor derken, bir anda defansın arkasına atılan topla kalemizde golü gördük ve sahadan yenik ayrıldık. Bu mağlubiyet için başkanımızdan, yönetim kurulumuzdan ve taraftarlarımızdan özür diliyoruz, onları mutlu edemedik” dedi.

Pazar günü oynayacakları 1461 Trabzon maçıyla ilgili de konuşan Dağ, “Şanlıurfaspor almış olduğu bu mağlubiyetin telafisini yapacaktır, hiç kimsenin şüphesi olmasın Trabzon’dan galibiyet alarak kente döneceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 10:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet şıldır
Ahmet şıldır - 10 yıl Önce

Antep karşısında beklendık maglubıyet aldık kusura bakma sen amator lıg çalıştırmıyosun anlayacagın kapasıten zayıf elınde super lıg oyuncuların var onlarla ligte kalabılırsın mustafa aşan gibi keyfi oyuncularla deyıl

SIRADAKİ HABER

banner195