Title of a News Article

Darbe girişimi, Urfaspor’u da vurdu!

.

Darbe girişimi, Urfaspor’u da vurdu!
banner206

Şanlıurfaspor’un transfer yapmayı planladığı yabancı futbolcuların, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ‘darbe girişimi’nden dolayı Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadıkları öğrenildi.

 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor, Bolu’da kamp çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde günde çift idmanla hazırlanan Sarı-Yeşillilerde, ilk etap kampı Cuma günü sona erecek. İki günlük izin yapacak olan Şanlıurfaspor, pazartesi günü Erzurum’da ikinci etap kamp çalışmalarına başlayacak.

 

Bağıban: Kampımız verimli devam ediyor

Bolu’da devam eden kampı yakından takip eden Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, kamplarının çok verimli geçtiğini belirtti. Şanlıurfalı 4 futbolcunun da aralarında bulunduğu 17 futbolcu ile kamp çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Bağıban, “Takımımıza Ünal hoca nezaretinde yeni sezona iddialı hazırlanıyor.  Bolu kampımız Cuma günü sona erecek ve pazartesi günü de Erzurum’da kamp çalışmalarımız başlayacak” dedi.

 

“Yabancı futbolcular gelmek istemiyor”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı İsmail Bağıban, transfer çalışmalarına da vurgu yaparak, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 10 futbolcu daha almayı planlıyoruz. Afrika’da görüştüğümüz 4-5 yabancı futbolcu var, bunlar şuanda ‘darbe girişimi’ olduğundan dolayı ülkemize gelmek istemiyorlar. İnşallah bu sorun en kısa sürede çözülür. Biran önce transferlerimizi de tamamlayıp sezona tam kadro hazırlanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195