Title of a News Article

Davutoğlu’ndan Şanlıurfaspor’a destek sözü

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfaspor’a PTT 1. Ligde başarılar dilerken takıma destek vereceğini söyledi.

Davutoğlu’ndan Şanlıurfaspor’a destek sözü
banner206
Şanlıurfa ziyareti kapsamında Sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ile gece geç saatlere kadar toplantı yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplantı çıkışı Şanlıurfaspor yönetim kurulu ile bir araya gelerek, destek sözü verdi.
Doğa Koleji yonetim Başkanı ve Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Yönetim kurulu üyesi Süleyman Aksu ve Kulüp CEO’su İsmet Türker ile bir süre sohbet eden Başbakan Davutoğlu, Şanlıurfaspor’a destek sözü verdi.
Çalışma ve sosyal güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa milletvekili Faruk Çelik’in de yer aldığı görüşmede Şanlıurfaspor konuşuldu. 
Şanlıurfaspor Kulüp başkanı ve Doğa Koleji Yönetim Kurulu başkanı Fethi Şimşek, Başbakan Davutoğlu ile yaptığı görüşmede şunları söyledi. “ öncelikle Şanlıurfa’ya hoş geldiniz, yaptığınız bu toplantı Şanlıurfa’ya büyük bir katkı sunmuştur. üç yıldır istikrarlı ve çok iyi niyetle çalışan bir yönetim kurulumuz var. Bu yıl imkanlarımız ölçüsünde güçlü bir kadro kurduk. Sayın bakanımız Faruk Çelik, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye başkanımız, ilçe belediye Başkanlarımızın kulübe maddi -manevi katkıları var. Sizlerin de sağlayacağı destekle inşallah bu yıl Şanlıurfaspor’u süper lige çıkarmak istiyoruz”.
Başbakan Davutoğlu ise Şanlıurfaspor’un başarılı olması için çalışan yönetimi kutlayarak, Bizlerde imkanlar ölçüsünde Şanlıurfaspor’a katkı sunacağız ve destek vereceğiz'dedi..
Bakan Faruk Çelik’de Şanlıurfa’da bulunan Gençlik ve spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile Şanlıurfaspor’a destek vermesi konusunda söylemde bulunurken, Kılıç’tan sarı yeşilli takıma destek sözü aldı. 
Kulüp başkanı Fethi Şimşek’in 63 numaralı  Ahmet Davutoğlu  isminin yazılı olduğu Şanlıurfaspor forması ve Sarı Yeşil kaşkolu Başbakan Ahmet Davutoğlu'na hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2014, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195