Title of a News Article

Dawn Sendromlu sporcuya sürpriz yaptılar...

Dawn Sendromlu sporcuya sürpriz yaptılar...
banner206

Malatya’da yapılan Minik Erkekler Greko-Romen Gurup Şampiyonasında daum sendromlu sporcumuz İbrahim Ilkım'a hakem, antrenör ve sporcular doğum günü süprizi yaptılar.

En güzel doğum günün kutlaması

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü olarak halen görevini sürdüren ve Elazığlı sporseverlerin gönlünde taht kurmuş olan Şanlıurfalı Milli Güreşçi Muhammed Abacıoğlu, “Dawn sendromlu sporcumuzu en güzel doğum günün kutlaması ile sevindirdik. Aslen Malatyalı olan ve Atletizmde Türkiye şampiyonu olmuş bu gencimiz, aynı zamanda güreş sporu ile de ilgileniyor. Malatya’da düzenlenen şampiyonada aynı gün Dawn sendromlu sporcumuzun doğum günü olduğunu öğrenince Malatyalı sporcu, o an şampiyonada görev almış olan hakem ve antrenör arkadaşlarla kendisine sürpriz yaptık. O an yaşadığı sevinci, gözlerindeki heyecanı görmek bizleri de mutlu etmeye yetti” dedi.

Tutuldukça çok şeyler yapabileceklerini gözler önüne seriyorlar

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Antrenörü Şanlıurfalı Milli Güreşçi Muhammed Abacıoğlu, “Dawn sendromlu sporcu İbrahim Ilkım gibi daha nice gençlerimiz var ki, kendilerine imkân tanındıkça, ilgi gösterilip ellerinden tutuldukça çok şeyler yapabileceklerini gözler önüne seriyorlar. Hiçbir şeyi engel olarak görmediklerini hissediyoruz. Bizlerin de onların önündeki engelleri kaldırarak destek olmamız, onlara sanki dünyaları veriyormuşuz gibi sevindiriyor, mutlu ediyor ve hayata bakış açılarını değiştiriyor” diye konuştu.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen minik erkekler grekoromen güreş gurup müsabakaları Malatya'da Battalgazi Spor Salonunda geçtiğimiz hafta sonu yapıldı.

Sporsever izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatan müsabakalara, Adana, Kilis, Elazığ, Malatya, Sivas, Yozgat, Ağrı, Trabzon, Kayseri, Niğde, Batman, Şanlıurfa, Artvin, Adıyaman, Kahramanmaraş, Rize, Tokat, Erzurum, Mersin, Bitlis, Aksaray, Ordu, Erzincan'ın da aralarında bulunduğu 44 ilden 600 sporcu katılmıştı.

HABER MERKEZİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195