Title of a News Article

Derece yapan sporculara ödülleri verildi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği tenis turnuvasında dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Turnuvanın final maçını izleyerek sporcuları tebrik eden Başkan Nihat Çiftçi, "Büyükşehir her alanda gençliğe sahip çıkıyor" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri sürüyor. Şanlıurfa merkez ve 13 ilçeyi kapsayan Liseler Arası Futbol Turnuvası'nın yanı sıra birçok etkinliklerle 19 Mayıs'ı dolu dolu kutlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez düzenlediği Tenis Turnuvası ile yoğun katılım gördü. 3 gün süren ve 16 sporcunun katıldığı turnuvanın final maçı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri ve daire başkanlarının katılımı ile yapıldı. Kızlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride yapılan final maçlarının ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.  GAP Arena Spor Salonu'nda düzenlenen programda tüm sporcuları kutlayan Başkan Nihat Çiftçi, "Gençlerimizi spora teşvik ediyor ve tüm imkanlarımızı bu alanda seferber ediyoruz" dedi.

15 gün öncesinden başlayan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı hazırlıklarının gençleri aynı çatı altında buluşturduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Çiftçi, " Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak 19 Mayıs bayramına çoktandır hazırlandık. Yaklaşık 15 gündür Şanlıurfa merkez ve 13 ilçemizin katılım gösterdiği Liseler Arası Futbol Turnuvası düzenledik. Final maçı ile birlikte gençlerimize kupalarını vereceğiz.  Bugünkü programımızda ise yine Büyükşehir Belediyemizin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile düzenlediği tenis turnuvası final maçını izledi. Turnuvamıza 16 sporcumuz katılım gösterdi. Büyükşehir belediyesi olarak gençleri spora teşvik ediyoruz. Gençliğimizin Urfa'da hem birlik ve beraberliğini sağlamak, hem yeteneklerini ön plana çıkarmak, hem de turnuva ile onların heyecanlarına ortak olmak istedik. Büyükşehir Belediyesi 13 ilçemizdeki tüm gençliğe sahip çıkıyor.  Türkiye'nin en genç ili Şanlıurfa'da gençliğimizin vatanlarına, topraklarına, bayraklarına faydalı birey olmaları için eğitimlerini geliştirmeyi, onların dünyayı daha iyi okuyabilmeleri için katkıda bulunmayı hedefliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195