Title of a News Article

Dört dörtlük Karaköprü

.

Dört dörtlük Karaköprü
banner206

Bölgesel Amatör Lig'de Karaköprü Belediyespor deplasmanda karşılaştığı 62 Pertekspor'u 4-0 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini aldı.

Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta şampiyon olarak 3. Lig'e çıkmayı hedefleyen Karaköprü Belediyespor, 10. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Tunceli ekibi 62 Pertekspor'u 4-0 mağlup etti. Teknik direktör Bedih Şahapoğlu'nun göreve gelmesinden sonra çıktığı 4. maçı da kazanan Karaköprü ekibi, Adıyaman 1954'ün de 11 Nisanspor ile berabere kalmasından sonra liderle puan farkını 3'e indirdi.

Maça tutuk başlayan Karaköprü Belediyespor daha sonra rakip yarı sahada baskı kurmaya başladı ve 17. dakikada Muhammed Kurt'un ayağından bulduğu golle öne geçti. İlk yarıda etkili ataklar bulan Karaköprü ekibi, girdiği pozisyonlardan sonuç alamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha baskılı oynayan Karaköprü Belediyespor,  67. ve 70. dakikalarda Ferhat Uysal ile bulduğu gollerle skoru 3-0'a getirdi ve rahatladı. Maçta iki gol bulan Ferhat Uysal  76. dakikada kırmızı kart görünce Karaköprü Belediyespor 10 kişi kaldı. Eksik oynamasına rağmen baskısını sürdüren kırmızı siyahlı ekip 90. dakikada Emre Yavuz ile bir gol daha buldu ve maçı 4-0 gibi farklı bir skorla kazandı.  

Maçtan sonra açıklama yapan Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Bedih Şahapoğlu, zor bir maç geçirdiklerini ifade ederken, "Rakip uzun toplarla bizi baskı altına almaya çalıştı. Buraya gelirken tek düşüncemiz galibiyetti ve çok şükür ki bunu gerçekleştirdik. Göreve geldikten sonra dördüncü maçımızı da kazandık. devre arasından önce ki son iki maçımızı da kazanarak puan farkını kapatmak ve zirveye oturmak istiyoruz. Bütün amacımız Karaköprü Belediyespor'u layık olduğu yere getirmek" diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor bu galibiyetle 10. maçında puanını 20'ye çıkartarak liderle arasındaki puan farkını 3'e indirdi.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 10:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142