Title of a News Article

Dünya kulüpleri Kubilay’a talipli

 Dünya kulüpleri Kubilay’a talipli
banner206

Şanlıurfaspor'un başarılı futbolcusu Kubilay sönmez için Süperlig ve Avrupa devleri devreye girdi.

Şanlıurfasporun ve U21 Türk milli takımının 20 yaşındaki başarılı genç yıldızı Kubilay Sönmez için Ajax, Manchester United ve Bayern Munich girişimlere başladı.

Aynı zamanda süperlig takımlarının ve 4 büyüklerinde trasfer listesinde olan Kubilay için Şanlıurfasporu devre arası yoğun bir gündem bekliyor.

Bu tranferle ilgili soruları yanıtlayan Şanlıurfaspor futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı; "Kubilay bizim en önemli oyuncularımızdan kendisi Takımımıza Şanlıurfaspor da kendisine çok şey katıyor. kendisiyle konuştuğumuzda Urfada çokmutlu olduğunu kariyeri ve şanlıurfasporun şampiyonluğu için sonuna kadar elinden gelen herşeyi yapacağını bildirdi. kendisine ulaşan menajer veya başka kulüp yetkilerine de aynı şeyleri söylemekte. Kubilay ve diğer genç futbolcular bizim geleceğimiz. Özellikle Hollanda, Almanya ve İngiltere U21 milli maçlarından sonra yerli yabancı bizede bazı kulüp yetkilileri ve menajerler ulaşıyor ve bazı teklifler sunmak istiyor. Biz bu yıl şampiyon bir kadro kurduk devre arası da eksik olan yerlerimize önemli tranferler yapacağız. Kubilay gibi önemli bir futbolcumuzu çok yüksek bonervis teklifi bile olsa biryere göndermeye niyetimiz yok. Kubilay'da bunun bilicinde gelen tekliflere konsantrasyonunun bozulmaması için kulağı kapalı. İnşallah önümüzdeki sezon süperligde kubilay ve bu kadrodaki bir çok futbolcumuzla devam ederiz. Kubilay Urfa'nın evladıdır. inşallah A milli takımımızında vaz geçilmez bir oyuncusu olacaktır" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195