Title of a News Article

Efsane Basketbolcular, MSK Urfa için toplandı

.

Efsane Basketbolcular, MSK Urfa için toplandı
banner206

Şanlıurfa'nın ilk bayan basketbol takımı olarak kurulan ve hızlı bir şekilde ivme kazanmaya başlayan Memleket Spor Kulübü MSK, dün akşam olağan bir toplantı gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'nın basketbol dalında efsane olmuş, akıllarda yer edinen ve halen basketbol için uğraş veren eski Urfalı Basketbolcular, MSK Basketbol kulübünün dün akşam düzenlediği yemekli toplantıya katılarak, birlik beraberlik mesajları verdiler.

Memleketçi ve Sanayici İş Adamları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve aynı zamanda MSK Kulüp Başkanı da olan Ahmet Gökhan Gökmen ve MSK Urfa Yönetim Kurulu Üyelerinden A.Selam Yavuz, Vedat Yurum, Osman Mutlu, Cengiz Bakır, M. Emin Boz, Cihan Gökmen, Antrenör Atilla Keskin ve Genel Koordinatör Mehmet Leblebicioğlu, dün akşam Doğa Mangal’da yemekli bir toplantı tertip ederek, Urfa'nın efsane basketbolcularını bir araya getirdi. Kurmuş oldukları yeni basketbol takımı için öncelikle manevi destek isteyen Gökmen,  takımı iyi bir yere getirmek istediklerini söyledi.

Basketbola hizmet etmiş insanlarla sürekli bir araya gelmek istediklerini vurgulayan Gökmen, “Bu toplantılarımız devam edecektir. Belki unuttuğumuz arkadaşlar olabilir onlarla da ilerleyen zamanlarda bir araya geliriz. Amacımız Şanlıurfa’da salon sporlarına katkı sağlamaktır. Bu doğrultuda herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Bu konuda eski Basketbolcularla görüş alış verişinde bulunan Başkan Gökmen, katılım sağlayan isimlere gecenin anısına birer onur plaketi takdim etti.

Basketbola hizmet etmiş isimler de, yaptıkları açıklamada, ilk kez bir kulübün kendilerine yaklaşarak fikirlerine başvurduğunu vurgulayarak, “MSK Urfa Kulübüne başarılar diliyoruz. Bu süreçten sonra MSK’nın yanında yer alacağız, kendilerine destek vereceğiz” diye ifade ettiler.

Bu arada toplantıya Karaköprü Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sorguç, Basketbol İl Temsilcisi Remzi Şen,  Mustafa Dinç, Şeref Şelli, M. Kemal Polat, Ali Rıza Öztürkmen, İsmail Mutlu, Mustafa Sorguç ve Ali Çizmecioğlu katıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2015, 16:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195