Title of a News Article

EFSANE FUTBOLCULAR HÜKÜMLÜLERLE BULUŞTU

EFSANE FUTBOLCULAR HÜKÜMLÜLERLE BULUŞTU
banner206
Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi kapsamında Türk Futbolunun unutulmaz isimleri Ali Gültekin, Semih Yuvakuran, Oğuz Çetin, Hasan Şaş ve Hami Mandıralı, Şanlıurfa 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndaki hükümlülerle biraraya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Ramazan Okan, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcıvekili Alper Uğurer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, 1 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Yılmaz Topal, 2 Nolu T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Erdem Türedi ve çok sayıda kurum yetkilisinin de katıldığı organizasyonda efsane futbolcular, düzenlenen panelde bilgi ve birikimlerini paylaştı. 

Hükümlülerin sorularını da cevaplayan efsane futbolcular, daha sonra düzenlenen gösteri maçında hünerlerini sergiledi. Ceza İnfaz Kurumu Kapalı Spor Salonu’nda hükümlülerle maç yapan efsane futbolcular, izleyenlerden büyük alkış aldı. Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Cumhuriyet Başsavcıvekili Alper Uğurer, projede emeği geçenlere ve efsane futbolculara günün anısına ceza infaz kurumu hükümlüleri tarafından özel olarak hazırlanan plaketleri taktim etti. Efsane futbolcular adına konuşan Ali Gültiken, “Şanlıurfa’da sizlerle birarada olmaktan son derece mutlu olduk. Bu projeyi önemsiyoruz. Hükümlülerin bundan sonraki hayata adapte olabilmeleri için yapılan çalışmalara katkıda bulunabilmek için buradayız” dedi.





Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2017, 10:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195