Title of a News Article

Ege düşme hattında

 Ege düşme hattında
banner206

PTT 1. Lig’de son 2 haftaya girilirken, ligden düşmesi kesinleşen Orduspor’un ardından lige veda edecek diğer 2 takım da Ege ekiplerinden olacak.

PTT 1. Lig’de Kayserispor şampiyonluğunu garantilerken, puan cetvelinin alt sıralarında ise fırtınalar kopuyor. 11 puanla son sırada yer alan Orduspor’un ligden düşmesi garantilenirken, Adanaspor’un da matematiksel olarak ligde kalmayı garantilemesi Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor’u ateşe attı.

 

3 EGELİ TEHLİKEDE

Ligde son 2 haftaya girilirken Bucaspor 29 puanla 17. sırada, 30 puana sahip ekiplerden Manisaspor 16., Denizlispor ise 15. sırada yer alıyor. 36 puanla 14. sırada yer alan Adanaspor’un düşme tehlikesi bulunmazken, Orduspor’un ardından lige veda edecek diğer 2 ekibin de Ege Bölgesi’nden olacak olması, Egeli futbolseverleri üzdü.

 

BUCASPOR ZİRVEDEKİLERLE

Hafta sonu oynanacak olan 33. hafta maçında Bucaspor, Adana Demirspor’u konuk edecek. Aynı hafta, Bucaspor’dan 1 puan fazlası bulunan ekipler Manisaspor ile Denizlispor da birbiriyle karşılaşacak. Son hafta ise Bucaspor, Osmanlıspor’a konuk olacak. Manisaspor’un sahasında Giresunspor’u konuk edeceği haftada Denizlispor ise Samsun deplasmanında ter dökecek. Bucaspor, Manisaspor ve Denizlispor bu karşılaşmalardan en fazla puanı toplayarak lige tutunmak istiyor. Bucaspor’un son 2 maçında ligin zirvesindeki ekiplerle karşılaşacak olması rakiplerinin yüreğine biraz olsun su serperken, sarı-lacivertli ekipte ise tam bir sessizlik var.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195