Title of a News Article

Ekinci, kaleciyi penaltıda avladı

Ekinci, kaleciyi penaltıda avladı
banner206
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi 1. Amatör Lig’de, sezonu şampiyon tamamlayan Hilvan Belediye Spor takımına şampiyonluk kupasını verdi. Birde penaltı kullanan Başkan Ekinci, kaleciyle topu ayrı köşeye gönderdi. 


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi 1. Amatör Ligi’nin şampiyonu Hilvan Belediye Spor’a, şampiyonluk kupası ve madalyalarını verdi. 2017-2018 futbol sezonunun isim hakkını alan Eyyübiye Belediyesi, gençliğe ve spora yatırımlarını sürdürüyor. Yapılan sponsorluk anlaşması sonrası Eyyübiye Belediyesi Süper Amatör Lig, Eyyübiye Belediyesi 1. Amatör Lig ve Eyyübiye Belediyesi 2. Amatör Lig olarak anılan sezonun ilk şampiyonu 1. Amatör Lig’de Hilvan Belediye spor oldu. Hilvan Belediye spora şampiyonluk kupasını Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci verdi. Yenice spor tesislerinde düzenlenen kupa törenine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Eyyübiye Belediye Meclis Üyeleri, Hilvan Belediye spor Kulüp Başkanı ve Yöneticileri ile futbolseverler katıldı. Futbolculara kupa ve madalyalarını veren Başkan Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak gençliğe ve spora yatırımlarının devam edeceğini belirtti.


Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci kupa töreninde yaptığı açıklamada şunları söyledi;” 2017-2018 yılı Süper Amatör, 1. Ve 2. Amatör isim hakkı Eyyübiye Belediyesinde. Amacımız gençlerin sportif faaliyetlere katılımını daha teşvik etmek ve onlara destek çıkmak. 1. Amatörde Hilvan Belediyesi şampiyon oldu. Onları tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçte de yine bu takımlarımıza ve gençlerimize yardımcı olamaya çalışacağız. Gençlerin sporla uğraşmasını istiyoruz. Uzun ve yorucu sezonun ardından şampiyon olan takımı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”






ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu ise amatör spor kulüplerine yaptığı desteklerden dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2018, 16:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142