Title of a News Article

Ekinci’den flaş Urfaspor açıklaması….

Ekinci’den flaş Urfaspor açıklaması….
banner206

Bakan Faruk Çelik tarafından Şanlıurfaspor’da aday listesi oluşturmak için yetki verilen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, yeni bir yönetim oluşturmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Sarı-Yeşilli ekibin 38 Milyon 500 Bin TL’lik borcunun yönetilebilir bir duruma gelmesi için de çalışma içerisinde olduklarını vurgulayan Ekinci, transfer çalışmalarına da başladıklarını söyledi.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’de geçen Pazar günü yapılan olağanüstü kongrede liste çıkarmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, cumartesi günü yapılacak olağanüstü kongrede liste çıkarabilmek için çaba harcıyor. İyi bir liste oluşturarak Urfaspor’u başarıya taşıyabilecek bir yönetim oluşturmayı planlayan Ekinci, dün Atatürk Ormanı’nda düzenlediği basın toplantısında, Şanlıurfaspor ile ilgili sorulan soruları cevapladı.

 

“Urfaspor büyük bir takım”

Şanlıurfaspor’un Şanlıurfa’nın ortak değeri ve marka değeri olduğunu belirten Ekinci, “Dolayısıyla Urfaspor bir ilçeye mal edilemeyecek kadar büyük bir takım. Şuanda yeni bir yönetim ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmalar kapsamında gerek ilimizin yöneticileri ile gerek eski futbolcularımız ile bir araya geliyoruz. İdari ve mali yönden yönetilebilir bir Şanlıurfaspor oluşturabilmek için bir uğraş içerisindeyiz” dedi.

 

“Urfaspor’un 38 Milyon 500 Bin TL borcu var”

Ekinci, listeler ile ilgili daha geniş tabanlı bir katılım sağlamak adına kongrenin geçen hafta dondurulduğunu ve bu cumartesi de inşallah listenin sunulacağını vurgulayarak, “Biliyorsunuz Şanlıurfaspor şu anda maddi anlamda sıkıntılı ve bir yerde artık yönetilemez bir duruma gelmiş. Bununla ilgili olarak Fethi Şimşek’in de maddi anlamda ciddi katkıları var, iyi niyetle yapılan çalışmalar fakat yönetimi konusunda eksikler olduğunu hep beraber görüyoruz. Şanlıurfaspor’un şuanda yaklaşık 38,5 milyon lira borcu var. Bunun 25 milyonu yöneticilere, 15 milyona yakını da gerek federasyon gerek eski ve yeni futbolculara olan borçlar. Bu borçların yönetilebilir bir duruma gelmesi adına da çalışmalarımız sürüyor” diye ifade etti.

Cumartesi günü olağanüstü kongrede divana sunulacak listeden de bahseden Ekinci, “Yönetim kurulu listesi bildiğiniz gibi 15 kişiye düşürülmüş ve Şanlıurfaspor’un içerisinde bulunduğu darboğazdan dolayı yöneticilerimizden çok ciddi anlamda maddi katkı da bekliyoruz. Burada eski futbolcularımızdan, bu işi bilenlerden de istifade etmek istiyoruz ama danışma kurulumuz var, başka alanlarda da çalışmalar var. Biz deneyimli ve eski futbolcularımızdan istifade edeceğiz” diye kaydetti.

Şanlıurfaspor’da transfer çalışmalarının devam ettiğini de dile getiren Ekinci, Urfaspor’a kalıcı gelir noktasında da bir dizi çalışmalar yapacaklarını söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195