Title of a News Article

Ekinci'den Urfaspor'a çifte transfer

Ekinci'den Urfaspor'a çifte transfer
banner206
Şanlıurfaspor, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Ekrem Dağ ile 2 yıl, Trabzonspor'dan Abdulkadir Özdemir ile 1 yıl kiralık olarak resmi sözleşme imzaladı.
Ekrem Dağ ve Abdulkadir Özdemir'in maliyetlerinin Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci tarafından karşılanması Şanlıurfaspor camiasında memnuniyet ile karşılandı.
Düzce Topuk Yaylası Fenerbahçe tesislerinde gerçekleştirilen imza törenine Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci,AS Başkan Nabi Kırmızı, Kulüp 2. başkanları Aslan Akyürek, Hıdır Tepret, Mehmet Çavuş, Futbol şube sosumluları Ferudun Geçgel, Maruf Güneş, Nihat Kırmızı ve Alt yapılardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Ömer Faruk Bahçıvan'ın yanı sıra futbolcular katıldı. 
Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin futbolculara sponspor olarak büyük katkı sağlaması ve topuk yaylası ziyareti kulüp içerisinde çok büyük mutlulukla karşılanırken, spor kamuoyu tarafından örnek teşkil etmesi gerektiği belirtildi. 

Şimşek, Ekinci'ye teşekkür etti
Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek imza sonrası yaptığı açıklamada, bu transferlerden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Futbolcu kardeşlerimize öncelikle Şanlıurfasporumuza hoşgelniniz diyoruz. Gerek Ekrem kardeşim gereksede Abdulkadir Şanlıurfamıza hoşgeldiniz. Bunlar ezeli Urfalı ezeli Urfasporlu. sayın belediye Başkanıma da (Mehmet Ekinci) öncelikle teşekkür ederiz. Eyyübiye belediye başkanının Şanlıurfaspor'a verdiği destek inşallah diğer belediyelerimizede örnek olur, model olur, onlarında sözleri zaten bize var. Biz Urfa bir olduk beraber olduk. Anca beraber, Kanca beraber başarıya doğru inşallah koşacağız. Ben artık Urfaspor'u PTT 1. Lig takımı olarak görmüyorum. Bir kaç dönüşümle ve bir kaç nokta vuruşla süper lig takımı olarak görüyorum. Takım artık değişmeyecek, hocasıyla beraber kalıcı bir şekilde devam edecek. İnşallah başarıdan başarıya koşacağız. Bu kardeşlerimiz zaten süper lig futbolcuları, süper ligde full oynamış isimler. Hazır kardeşlerimiz. Urfa'nın önü açık, Urfa gerçekten başarıyı hakediyor. Temsil gücü en yüksek kulüplerden birisiyiz. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra temsil gücü en yüksek kulübüz. Aidiyet duygusu en yüksek bir kulübüz. Allah hayırlı uğurlu etsin.Başkanımızada teşekkür ediyoruz. Zaten Ekrem Dağ'ın babası Ekrem'den söz almış. 'Gideceksin Urfaspor'u Şampiyon edeceksin, etmezsen Vay Haline!' demiş. Bir taraftan ben sıkıştıracağım, bir taraftan o sıkıştıracak. 
Adanaspor ile oynanan ve 2-2 biten hazırlıka maçına da değinen başkan Şimşek, Tello'nun golününü harika olduğunu belirterek, "Duran toptan attığı golü tebrik ediyorum, çok güzel bir gol attı" diye konuştu. 

Ekinci'den flash transferler
Şanlıurfaspor bünyesine kattığı flash transferlerin imza töreninde konuşan Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci ise, kendilerinin Şanlıurfa'da bir ilçeden belediye başkanı seçildiğini, ve Şanlıurfa'ya hizmet etmek ve Şanlıurfa'yı ülkenin en önemli marka şehri yapmak için için var olduklarının altını çizerken, "Bizler seçilmeden önce bu memlekete hizmet için söz vermiştik, hizmetlerimizi spor, sanat gibi platformlarda da sürdüreceğiz. Şanlıurfaspor şehrimizin en önemli marka değerlerinden Şanlıurfaspor'a hizmet etmek, bu şehre hatta bölgeye hizmet etmenin bir parçasıdır, her Urfalı'nın bunu yapması gerekiyor, bu tür davranışları kendimize görev olarak biliyoruz. Bu takım tüm Urfalıların ve hepimizin takımıdır. 
Ekinci sözlerini şöyle sürdürdü: "Bugün bizde bugün Topuk yaylasına geldik. Kamptaki Şanlıurfasporumuzu yöneticileri ve futbolcuları ziyaret ettik. Bugün Şanlıurfasporumuza 2 futbolcu daha kazandırdık. Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin yoğun çalışması ile Ekrem ve Abdulkadir kardeşimizi kazandırdık. Onlarada Urfaspor ailesine hoşgeldin diyoruz. İnşallah gösterecekleri performansla süper lige doğru bir ilerleme olacak. Tabi Urfaspor 1 milyon 800 bin nüfuslu Urfa'nın ortak değeri. Bu ortak değer hepimizin sahip çıkması gerekir. Bizde Eyyübiye belediyesi olarak elimizden gelen desteği, Şahıs olarakta Mehmet Ekinci olarakta elimden gelen desteği yapacağım. Bunu daha öncede ifade etmiştik. tıpkı diğer belediye başkanlarımızın, Büyükşehir Belediye başkanımızın vereceği destek gibi. Bu marka değeri bakımından hakikaten herkesin etrafında kilitlenmesi gereken bir takımımız var. Bu anlamda oluşan kadronunda süper lig ayarında bir kadro olduğunun biliyoruz. inşallah mutlu sona hep birlikte ulaşacağız. Bu anlamda tüm Urfalıların bu takımın arkasında kenetlenmesi gerekiyor. Burdan Urfalılara şunu ifade etmek istiyoruz. Güzel bir takım kuruldu. Tüm Urfalıların stada gelerek takımlarına destek vermelerini istiyoruz,hayırlı uğurlu olsun diyoruz" diye konuştu2. Başkan Tepret: "Her iki tarafada hayırlı olsun"
Şanlıurfaspor 2. başkanı Hıdır Faruk Teprep ise Eyyübiye Belediye başkanı Mehmet Ekinci'nin takıma yaptığı Abdulkadir Özdemir ve Ekrem Dağ transferleri için kendisine teşekkür etiğini belirterek, "Bu bir ilk adımdır, inşallah Haliliye'den Karaköprü'den ve özellikşle Büyükşehir Belediyemizden büyük destekler alacağımızı umuyoruz" şeklinde konuştu.

Akyürek: Transfer komitesini kutluyorum"
Şanlıurfaspor 2. başkanı Aslan Akyürek ise yapılan transferlerde emeği geçen tüm yönetim kurulunu kutluyorum. İnşallah bu iki futbolcu bize hayırlı olur. Ekrem'in bana söylediği bişey var. Kendisi Mardin'lidir, bu bölgenin çocuğudur. kendisi bize 'Ben buraya hizmet etmeye geldim, Şanlıurfaspor'u lige çıkaracağız' kendisinin baba tavsiyesidir aynı zamanda. İnşallah bu dedikleri sezon sonunda gerçekleşir. 
Ben özellikle Mehmet Ekinci kardeşime sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Kendisinin takıma büyük katkısı olmuştur. Bildiğiniz gibi bu iş emek ve para işidir. Özellikle diğer belediyelerdende bu konda katkı bekliyoruz. Bu iş emek işidir. Buradan Şanlıurfalılara sevgilerimiz saygılarımı sunuyorum"dedi.

Ekrem Dağ: "Burası bizim topraklar"
Sarı Yeşilli ekibin yeni transferi Ekrem Dağ ise, buranın kendisinin toprakları olduğunu belirtirken, "Ben başkanlarıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Bana Süper ligdende teklif geldi ama Urfa'dan bana telefon gelince burayı tercih ettim. Bende Mardinliyim, burası bizim topraklar. Babamında isteği doğrultusunda Urfaspor'u tercih ettim. İnşallah her iki taraf içinde hayırlı olur" dedi.

Abdulkadir: "Başarı için buraya geldim"
Şanlıurfaspor'un bu sezon Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı üçüncü isim olan Abdulkadir Özdemir ise "Buraya başarı için geldimi, hem bizim hemde Şanlıuırfaspor'un önemli hedefleri var. İnşallah bu hedefler doğrultusunda hep birlikte başarıya ulaşırız" diye konuştu


Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2014, 00:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195