Title of a News Article

Elazığ’da puanlar kardeş payı

.

Elazığ’da puanlar kardeş payı
banner206
 Şanlıurfaspor TFF 1.Lig’in 17’nci haftasında deplasmanda Elazığspor’a konuk oldu. Kıran kırana geçen maç 0-0 sona erdi.

Haber: Osman Kaya

Ligin ilk yarısının son haftalarında Mustafa Kemal Kılıç ile bir çıkış yakalayan Şanlıurfaspor, ligin ilk yarısını 20 puanla 11’inci sırada bitirdi. Ara transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapan ve kampı verimli değerlendiren Şanlıurfaspor ligin ikinci yarısının ilk maçında Elazığspor’a konuk oldu. Maça hızlı ve atak başlayan taraf Şanlıurfaspor oldu. Ancak Urfaspor’un karşısında da yaman bir Elazığ vardı. Sarı Yeşilliler ilk yarıda Batuhan Karadeniz ile rakip kalede etkili olsa da Elazığ savunması gole izin vermedi. İlk yarıda gol olmayınca taraflar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarı da ise daha istekli ve atak oynayan taraf ev sahibi Elazığspor oldu. Şanlıurfa temsilcisi ikinci yarı da savuma ve defansif bir oyun sergiledi. Elazığ birkaç kez kaleye tehlikeli ataklarla gelse de Şanlıurfaspor savunması etten duvar ördü. İkinci yarıda da skor tabelasını değiştirecek gol iki taraftan gelmeyince maç 0-0 sona erdi ve taraflar 1’er puana razı oldu.

Şanlıurfaspor bu maçtan aldığı 3 puanla puanını 21’e çıkardı ve ligde 11’inci sırada yer aldı. Öte yandan Şanlıurfaspor önümüzdeki hafta Ümraniyespor’a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2017, 18:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195