Title of a News Article

Elazığspor'da kritik haftalar

 Elazığspor'da kritik haftalar
banner206

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor ve önümüzdeki hafta oynayacakları Orduspor maçlarından en az 4 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Elazığspor Teknik Direktörü Ümit Özat, kulüp binasında basın toplantısı düzenleyerek takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Özat, Şanlıurfaspor ve Orduspor maçlarından en az 4 puan almayı hedeflediklerini belirterek, çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Özat, "Kötü bir gidişat var. Şunu net bir şekilde söyleyeyim. Beklenen bir düşüştü. Beklediğim bir düşüştü ama Kayserispor maçından sonra bu kadar beklemiyordum. En azından Adanaspor maçını galibiyetle geçip, diğer maçların hepsinden en az birer puan bekliyordum. Ama Kayseri, Antalya ve Osmanlı maçı benim yaşadığım olayı da sayarsak hepsi bireysel hatalardan kaynaklanan puan kayıplarıydı. Ama Osmanlıspor maçında takım olarak çok kötüydük. Şanlıurfaspor ile mücadele edeceğiz. Galiba bugün yeni hocayla anlaşmışlar. Şanlıurfa ve Ordu maçlarından 6 puan alırsak ilk yarıdaki hedefimizi 4 maçla geçmiş oluruz. Olaya böyle bakmak lazım. Urfa ve Ordu maçlarından asgari 4 puan almamız gerektiğini düşünüyorum. Onlar da kötü durumdalar. Bu kötü gidişat bize özgü değil. Osmanlıspor da iki maçta iki beraberlik aldı. Bir tek Kayseri takımı iyi gidiyor. O kadro yapısıyla iyi gitmemesi zaten anormal olur. Bundan sonra inşallah yavaş yavaş çıkışımız başlar diye düşünüyorum" dedi.

 

Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları sürüyor

Öte yandan Elazığspor ligin 20. haftasında kendi evinde oynayacağı Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını tek çalışmayla sürdürdü. Saat 14.00’da Elazığspor tesisleri üst sahada yapılan günün tek antrenmanına 5’e 2 top kapma çalışmasıyla başlayan bordo-beyazlılar, daha sonra koordinasyon amaçlı ayak tenisi oynadı. Teknik direktör Ümit Özat ve yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen idmanda bordo-beyazlı oyuncular tam kadro yer aldı. Elazığspor, Şanlıurfaspor maçının hazırlıkları yarın gerçekleştirileceği tek çalışmayla sonlandıracak. Bordo-beyazlı ekip daha sonra kampa girerek maç saatini bekleyecek.

 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 17:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142