Title of a News Article

Emin Yetim'den flaş Urfaspor açıklaması...

Emin Yetim'den flaş Urfaspor açıklaması...
banner206

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı İş Adamı Emin Yetim, Şanlıurfaspor'dan alacağıyla ilgili açıklamada bulundu. Şanlıurfaspor için maddi ve manevi olarak ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduğunu alacağını belirten Başkan Yetim, "Ben alacağımdan feragat ediyorum. Ancak kapalı kapılar ardında birileri suçu üzerinden atmak için veya verdikleri sözleri yerine getirmemek için bizlere, bana iftira atmaya çalışıyorlar. Ben tüm şehrin huzurunda verdiğim sözün daima arkasındayım ya siz destek sözü verenler sözünüzü yerine getirecekmisiniz ? Bu şehire yazık etmeyin" dedi.

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Emin Yetim, Sarı-Yeşilli ekip ile ilgili flaş açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İş Adamı Yetim, şu ifadelere yer verdi; 

"Değerli hemşehrim spor severler bi kaç ay önce Cumhuriyet Tesislerinde Şanlıurfaspor'da daha önce yöneticilik yapan ve Şanlıurfaspor'dan alacağı olan arkadaşlar adına yemekli bir toplantı düzenlendi. Sayın Valimiz Abdullah ERİN ve Büyük Şehir belediye başkanı Zeynel Abidin BEYAZGUL başkanlığında, Sayın bakanımız Ahmet EŞREF FAKIBABA, millet vekili Sayın M Ali Cevheri'nin katılımıyla ve bazı yerel basın mensuplarının da hazır bulunduğu bir toplantı gerçekleştirildi.  Bu toplantıda ben ve orada hazır bulunan yönetici arkadaşlarım, Şanlıurfaspor'dan olan alacaklarımızdan feragat ettiğimizi beyan ettik, orada feragat eden arkadaşlara alacaklarından feragat ettikleri için birer plaket verilecekti. Ancak daha sonra alacağı olupta gelmeyen bazı yönetici arkadaşlarımızın olduğu daha sonra ilerleyen günlerde tekrar bu defa tüm alacakliların katılımıyla toplantı yapıp, orada plaketler verilip noter huzurunda beyanları alınacaktı. Bir türlü ikinci toplantı olmadı. Orada Sayın Valimiz Abdullah ERİN bey beni telefonla arayarak, basın mensuplarının yanında telefon sesini de dışarı vererek, yani basın mensuplarının da duyması ve tüm kamuoyuna dinleyecek şekilde benim alacaklarımdam feragat edip etmediğimi sordu. Ben de,  daha öncede söylediğim gibi ben tüm alacağından feragat ettiğimi beyan ettiğimi söyledim. Burdan tekrar söylüyorum ben alacağımdan feragat ediyorum ve bana Şanlıurfa için maddi manevi ne gerekiyorsa yapmaya daima hazır olduğumu bilmenizi isterim. Ancak kapalı kapılar ardında birileri suçu üzerinden atmak için veya verdikleri sözleri yerine getirmemek için bizlere bana iftira atmaya çalışıyorlar. Ben tüm şehrin huzurunda verdiğim sözün daima arkasındayım ya siz destek sözü verenler sözünüzü yerine getirecek misiniz ? Bu şehire yazık etmeyin."

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut  cañbeyli
Mahmut cañbeyli - 4 yıl Önce

Herkes üzerine yakışanı yapma urfaspor saha kalkar bir destekte sen ver güzel urfali

SIRADAKİ HABER

banner195