Title of a News Article

Erhan Altın'dan flaş açıklama...

.

Erhan Altın'dan flaş açıklama...
banner206
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, 2-1 kaybettikleri Elazığspor maçını değerlendirerek, “Maalesef kaybettik, üzüntülüyüz” dedi.

Play-off'a kaldıkları zaman kim olursa olsun Elazığspor’un çıkacağını belirten Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu, buna herkesin inanması gerektiğini söyledi.

3 önemli oyuncularının olmayışından dolayı maç öncesi bellerinin büküldüğünü vurgulayan Temizkanoğlu, “Tom, Ümit ve Binya yoktu. Hatta yedekleri de gördüğünüz zaman 3 tane de altyapıdan almak zorunda kaldığımız bir müsabaka oynadık. Ama çocukları canı gönülden tebrik ediyorum. İnanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Her zaman karakterli futbolcular olduğunu söylüyorum ve halen öyleler. Biz bu yola inandık. Bu yola kendileri de inanmaya başladı. Bundan sonrada dur durak yok” dedi.

Hedefe ulaşana kadar da devam edeceklerini aktaran Temizkanoğlu, “Umut ediyorum ki tüm Elazığ halkını mutlu etmişizdir. Çok önemli ve küçümsenmeyecek bir galibiyet aldık. Herkes bize destek olsun. Bizim desteğe ihtiyacımız var. Artık herkesin elini vicdanına koyup bu arkadaşları bir şekilde bağırlarına basmak zorundalar. Saha içerisindeki mücadeleyi görüyorsunuz. Son dakikalar bizim için yine stresli geçti. Ama ona rağmen kazanmasını bildiler. Umut ediyorum ki bundan sonraki maçlarda aynı skoru elde ederiz ve Play-off'a gideriz. Play-off'a gittikten sonra bizi kim durdurur bilmiyorum” diye konuştu.

 

ŞANLIURFASPOR CEPHESİ

İki takım için de zor, stresi ve baskılı bir maç olduğunu ifade eden Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erhan Altın, “İki takımın da kazanması gereken bir maçtı. Ama bizim buradan alacağımız 1 puan bizi ileriki hafta için daha olumlu bir hale getirecekti. Maalesef kaybettik, üzüntülüyüz. Önümüzde son maçımız var. Artık kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. 3 puanı almak zorundayız. 1 hafta boyunca çalıştığımız, analiz yaptığımız ve rakibin girdiği pozisyonları gösterdiğimiz pozisyonda gol yedik. O beni çok üzdü. Ama sağlık olsun. Futbolun içerisinde bunlar var. Tabii olumsuzluklar olacak. Çünkü her salisesi hareketli bir oyun. Bunları yine analiz yapıp asgariye indireceğiz. Şehrime, taraftarıma ve yönetimime söz verdim. Takımı ligde tutacağız. Kolay olmadı ve olmayacakta. İnşallah sözümüzü yerine getireceğim. Önümüzdeki hafta oynayacağımız maçtan alacağımız 3 puanla taraftarlarla ligde kaldığımızı ilan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2016, 22:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195