Title of a News Article

Erhan Altın, Urfaspor’a imzayı attı

.

Erhan Altın, Urfaspor’a imzayı attı
banner206

Şanlıurfaspor’da Tugay Kerimoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Erhan Namlı, Şanlıurfaspor’la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.  Altın, birlik ve beraberlik içerisinde Urfaspor’u ligde tutmak istediklerini söyledi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor’un yeni teknik direktörü Erhan Altın, bugün kulüp tesislerinde düzenlenen törenle Urfaspor’la sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Urfaspor’da düzenlenen imza törenine Şanlıurfaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Şanlıurfaspor Yöneticilerinden İsmail Bağıban, Mehmet Büyükfırat, İbrahim Demirkan, Mithat Arhan, Emin Yetim, Şehmus Göçmez ve Hasan Basri Gülel katıldı.

 

Altın: Hayal ettiğim takıma geldim

Şanlıurfaspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Erhan Altın, yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’dan kendisine teklif geldiğinde çok mutlu olduğunu belirterek, “Hayal ettiğim bir takıma geldim. Çok iyi bir kadrosu var, tanıdığım bir takıma geldim. Maalesef bazı olumsuzluklar takımı buraya getirdi. Şuanda bizimle beraber, biz de sizlerle beraber bu takımı bir yere taşımak adına buradayız. İyi bir şehre geldim, yönetim kuruluna ve Süha Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

“Biz bir aileyiz” diyerek sözlerini sürdüren Altın, açıklamasında şunları kaydetti;

“Eğer bir şeyi başaracaksak hep birlikte başaracağız. Erhan Altın’ın tek başına bir şey yapma şansı yok. Burada birlik ve beraberlik içerisinde işlerimizi yaparsak bu işin üstesinden geliriz. Önümüzde 6 maçımız var, hakikaten çok iyi bir kadromuz var. Bu 6 maçın 6’sına da talibiz. Allah nasip ederse bunları da kazanabilecek bir kadroya sahibiz. Ben aksi bir şey düşünmüyorum. Ben sadece üst sıralara nasıl çıkabilirizi düşünüyorum. Bunu hep birlikte yapacağız.”

Altın, bundan sonraki takımla ilgili sorumluluğun da kendisinde olduğunu kaydetti.

 

Sidal: İyi bir çalışma ortamı kuracağız

Şanlıurfaspor’da yeni göreve başlayan Genel Menajer Süha Sidal, hep beraber dostça, kardeşçe, sevgi içerisinde iyi bir çalışma ortamı oluşturacaklarını söyledi. Sidal, ayrıca Şanlıurfaspor’da görevli Ekrem Gerginci’nin de bundan sonra yardımcısı olarak görev yapacağını açıkladı.


 

 

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2016, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195