Title of a News Article

Eskişehirspor taraftarlarından Vali Tuna'ya ziyaret

.

Eskişehirspor taraftarlarından Vali Tuna'ya ziyaret
banner206
 Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfaspor-Eskişehirspor maçını izlemek için gelen Eskişehirsporlu taraftarları kabul etti.

Eski Eskişehir Valisi olarak iki güzide takımın maçına ev sahipliği yaptıklarını belirten Vali Tuna, "Gönlümüzden geçen Şanlıurfaspor ve Eskişehirspor direkt olarak Süper Lig'e çıksınlar. Böylelikle Süper Lig'e yeni bir heyecan getirsinler. Şu anda Şanlıurfaspor da iyi bir yükseliş yakaladı. Güneydoğu’yu temsil eden, Türkiye’nin en genç nüfusuna sahip, bölgenin ve Türkiye’nin sigortası olması hasebiyle büyük takımlarında buraya geleceğini düşünürsek, Şanlıurfaspor’un Süper Lig'e çıkması önemli. Bugün yenebiliriz veya yenilebiliriz, önemli olan dostluğun kazanması. Bunu tatlı bir rekabet olarak görmeliyiz. Amacımız futbolu ve sporu gençlere sevdirmek, onları zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak. Futbol maçlarına herkes siyasi kimliğini ve farklılıklarını geride bırakarak gider. Orada birlik ve beraberlik içerisinde takımlarına destek verirler. Bu birlik ve beraberlik oluşturan bir olay. O yüzden bunu destekliyoruz. Temennimiz dostça, kardeşçe bir maç olsun. İki takımımıza da başarılar diliyorum” dedi.

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay’ın da katıldığı görüşmede Eskişehirsporlu taraftarlar Vali Tuna’ya, 63 numaralı Eskişehirspor forması ve atkı hediye etti. Abdullah Tuğbay da Eskişehirsporlu taraftarlara Şanlıurfaspor atkısı hediye ederek başarılar diledi. İki takım taraftarları daha sonra birlikte öğle yemeğinde buluşmak üzere Valilik'ten ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2017, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195