Title of a News Article

Fenerbahçe Basketbol okulu Urfa'da açıldı.

Fenerbahçe Basketbol okulu Urfa'da açıldı.
banner206
Şanlıurfalılara müjde gibi bir haber. Fenerbahçe Basketbol Spor Kulübü Urfa'da açıldı. 

Profesyonel Basketbolcu hocaların eğitim verdiği Fenerbahçe Basketbol kurslarına çocuklarını göndermek isteyen anne ve babalara duyurulur. Karaköprü İlçesi gençlik merkezinde açılan Basketbol kursu yoğun ilgi görüyor. 

6-15 yaş aralığı basketbol eğitimlerinin verildiği gençlik merkezinde artık çocuk daha çok eğlenecek ve keyifli saatler yaşayacak. 

Basketbol eğitimi verecek olan hocaların ve eğitimcilerin Urfalı olmaları da çocuklara yönelik büyük bir avantaj. samimi ve sıcak ortamda verilen eğitimler çocukların gelişimi açısından çok önemli. 

Bu amaçla bu burada olduklarını belirten Antrenör Feyzi Yılan, yaptığı açıklama da şunları söyledi; 


"Çocuk ve gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişiminin sağlıklı ilerlemesini sağlayacak en önemli faaliyetlerinden bir tanesi olan basketbol aynı zamanda dünya üzerindeki en popüler spor faaliyetlerinden biridir. İçinde bulunan mental ve fiziksel bir çok öğe ile basketbol dalı, çocuklarımızın özgüvenlerini arttırmalarında ve problem çözme yetilerinde ciddi gelişime neden olmakla beraber fiziksel gelişimin de diğer yan faktörlerle beraber olumlu ilerlemesini sağlamaktadır. 
Fenerbahçe Basketbol Okulları'nda verilen temel basketbol eğitimleri, çocuklarımızın bu sporu tanımasında başrol oynamakla beraber kazanacağı bir çok öğenin de temelinin atılmasını  sağlamaktadır. Yapılan kademeli basketbol okulları eğitimi sırasında gösterilecek bireysel ilerleme çocuk üzerinde mental kuvvetlenmeyi sağlamakla beraber ileri ki aşamalarda yapılacak takım çalışmalarında kullanılacak bireysel donanımı da edinmelerine neden olacaktır. Bu aşama da elde edilecek ekip çalışması temelleri ise bireyin tüm hayatı boyunca kullanacağı unsurlar olacaktır.
Görüldüğü üzere basketbol kursları ve basketbol okulları çocuk ve gençlerimizin gelişiminde çok önemli roller oynayabilmektedir. Bu gelişime şahit olmak ve faydalarından yararlanmak için sizleri de basketbol okullarımıza bekliyoruz." 


Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2016, 20:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet
mehmet - 7 yıl Önce

Basketbol çok faydalı bir spor fakat kız çocuklarında rahim bağlarını gevşettiğinden annelik için tehlike arz etmektedir. Kız çocukları için en ideal spor yüzmedir. lütfen dikkat ediniz.

Hasan
Hasan - 7 yıl Önce

Gerçekten bir faydası varsa ne ala

SIRADAKİ HABER

banner195