Title of a News Article

Fenerbahçe Urfa'da kış sezonuna hazırlanıyor

Fenerbahçe Urfa'da kış sezonuna hazırlanıyor
banner206
Şanlıurfalılara müjde, Fenerbahçe Basketbol Spor Kulübü Urfa'da kışa hazırlanıyor. 

Profesyonel Basketbolcu hocaların eğitim verdiği Fenerbahçe Basketbol kurslarına çocuklarını göndermek isteyen anne ve babalara duyurulur. Karaköprü İlçesi GAP mesleki teknik ve Anadolu lisesi'de planlanan kış basketbol okulu şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı.

Basketbol eğitimi verecek olan hocaların ve eğitimcilerin Urfalı olmaları da çocuklara yönelik büyük bir avantaj. Samimi ve sıcak ortamda verilen eğitimler çocukların gelişimi açısından çok önemli.

Şanlıurfa Fenerbahçe Basketbol Okulu'ndan yapılan yazılı açıklamada;

"Çocuk ve gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişiminin sağlıklı ilerlemesini sağlayacak en önemli faaliyetlerinden bir tanesi olan basketbol aynı zamanda dünya üzerindeki en popüler spor faaliyetlerinden biridir. İçinde bulunan mental ve fiziksel bir çok öğe ile basketbol dalı, çocuklarımızın özgüvenlerini arttırmalarında ve problem çözme yetilerinde ciddi gelişime neden olmakla beraber fiziksel gelişimin de diğer yan faktörlerle beraber olumlu ilerlemesini sağlamaktadır...

Fenerbahçe Basketbol Okulları'nda verilen temel basketbol eğitimleri, çocuklarımızın bu sporu tanımasında başrol oynamakla beraber kazanacağı bir çok öğenin de temelinin atılmasını sağlamaktadır. Yapılan kademeli basketbol okulları eğitimi sırasında gösterilecek bireysel ilerleme çocuk üzerinde mental kuvvetlenmeyi sağlamakla beraber ileri ki aşamalarda yapılacak takım çalışmalarında kullanılacak bireysel donanımı da edinmelerine neden olacaktır. Bu aşama da elde edilecek ekip çalışması temelleri ise bireyin tüm hayatı boyunca kullanacağı unsurlar olacaktır.
Görüldüğü üzere basketbol kursları ve basketbol okulları çocuk ve gençlerimizin gelişiminde çok önemli roller oynayabilmektedir. Bu gelişime şahit olmak ve faydalarından yararlanmak için sizleri de basketbol okullarımıza bekliyoruz." Denildi. 

İrtibat telefon; 0505 967 66 85

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2019, 20:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142