Title of a News Article

Fethi Şimşek adaylık kararını açıkladı

.

 Fethi Şimşek adaylık kararını açıkladı
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 12 Temmuz Pazar günü yapılacak kongreyle ilgili Urfastar’a konuştu. Şimşek, “Eğer 10-15 Milyon TL bütçe ayırabilecek bir yönetim olursa ben görevi bırakmaya hazırım, eğer olmazsa da başkanlığa devam edeceğim” dedi. 

UĞUR BUDAK
Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 12 Temmuz’da yapılacak olağanüstü kongrede aday olup olmayacağını Urfastar’a açıkladı. Spor kamuoyunun merak ettiği bu soruyu yanıtlayan Fethi Şimşek, “Gerçekten elini taşın altına koyacak bir yönetim çıkarsa biz bu görevi ona teslim ederiz. Yoksa Urfaspor’un başarısı için yola devam edeceğiz” diye ifade etti.
Kongrede 10 Milyon TL ortaya koyabilecek bir aday beklediklerini vurgulayan Şimşek, “Güçlü bir yönetim çıkmaması durumunda biz oyla devam edeceğiz. Ben Urfalı varlıklı hemşerilerimden güç birliği yapmalarını, fedakârlık yapmalarını talep ediyorum. Bu işler harcamadan olmaz. Bir arkadaş derse ben 10, 15 Milyon TL’lik bir yönetim kurulu oluşturdum ben iftiharla tamam der ve görevi bırakırım yoksa yeniden aday olacağım. Ben bu işi koltuk sevdalısı olduğum için yapmıyorum, memleket için yapıyorum. Urfaspor benim şirketlerimden de önemlidir” diye kaydetti. 

“Urfaspor’un geliri yok”
Şanlıurfaspor’un ekonomik boyutuna da vurgu yapan Şimşek, “Şanlıurfaspor’un kalıcı geliri yok bundan dolayı zaman zaman maddi sıkıntılar yaşanıyor. Fakat biz daha önceleri 8-9 Milyon TL vermişiz, takım kurulsun diye bugün de 1 buçuk Milyon TL para verdim. Belki bir iki gün sonra 1-2 Milyon TL daha gerekebilir. Bu ligin özelliği belli, gider 20 Milyon TL, gelir ise 5 Milyon TL, her yıl 15 Milyon TL açık bulunuyor” şeklinde konuştu.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195