Title of a News Article

Fethi Şimşek güven tazeledi

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, tek liste halinde gidilen olağan kongrede yeniden başkanlığa seçildi. 

UĞUR BUDAK

PTT 1. Lig’de mücadele eden Şanlıurfaspor’da kongre heyecanı yaşandı. 3 yılda bir gerçekleşen olağan kongre bugün Şehitlik Çamlık’ta yapıldı. Kongreye Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfaspor Kulüp Başknaı fethi Şimşek, ŞUSKİ Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu, üyeler ve çok sayıda davetli katıldı.

Çoğunluğunun sağlanmasının ardından kongreye geçildi. Hüseyin Ötegeçili’nin divan başkanlığına seçilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra kongrede aday olmak isteyen isimler listelerini divana sundu. Mevcut başkan fethi Şimşek ile Mehmet Karakeçili başkan adayı olduklarını bildirdiler. Ancak Mehmet Karakeçili’nin listesinde bulunan bazı kişilerin Urfaspor’da üyeliklerinin bulunmamasından dolayı seçime giremedi. Bunun üzerine tek liste ile seçime giren Fethi Şimşek, açık oylama usulü yapılan seçimde güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, kongre sonunda yaptığı konuşmada, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür etti. Bundan sonraki dönemde alt yapıya ve kalıcı gelire ağırlık vereceklerini vurgulayan Şimşek, “Birlik ve beraberlik içerisinde de takımı şampiyon yapmaya çalışacağız. İnşallah önümüzdeki sezon Süper Lig’e çıkarız” dedi.

 

Urfaspor’un 11 Milyon borcu var

Bu arada kongre kulübün borçlarıyla ilgili bilgiler veren Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nabi Kırmızı, kulübün 11 Milyon borcu olduğunu, bunun 4 Milyon TL’sinin yönetici alacaklarını söyledi.

 

Fethi Şimşek'in listesinde şu isimler yer aldı;

Halil Bağıban

Aslan Akyürek

Hıdır Faruk Tepret

Uğur Büyükhatipoğlu

Nabi Kırmızı

Maruf Güneş

Mehmet Çavuş

Ömer Eyyüpoğlu

Feridun Geçgel

Şükrü Yüksel

Ömer Faruk Bahçivan

Ömer Saçaklı

Mehmet Kaya

Vedat Bucak

Aziz Çayırcıoğlu

Ömer Göçebeler

Süleyman Aksu

Mahmut Saatçi

Mustafa Bozyiğit

Nihat Kırmızı

Ali veziroğlu

Halil Kızılelma

Mithat Arhan

Kemal Süt

 

Denetleme Kurulu

Mehmet Tuncay

Mehmet Erol

Salih Alptekin

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 13:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195