Title of a News Article

Fethi Şimşek; Koltuğu bırakmaya hazırım

.

Fethi Şimşek; Koltuğu bırakmaya hazırım
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli ekibin başarısız sonuçlar almasının ardından kendileri hakkında eleştiri yapanlarla ilgili sert konuştu. Şimşek; “Bir şeyi eleştirirken onun alternatifi olmalı, biz alternatife açığız; Benden başka bunu iyi yapabilecek bir kişi varsa koltuğu bırakmaya hazırım. Urfaspor’un 3 yıldır bu ligde kalması bile başarıdır” dedi.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor maçından galibiyetle ayrıldıklarından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ligde iki haftadır istemedikleri sonuçlar aldıklarını vurgulayan Şimşek, “Bu ligde herkes birbirini yenebilecek bir güce sahip. Halen her şey çok erken, ilerleyen haftalarda üst sıradakiler ile alt sıradakiler yer değiştirebilirler. Şuanda bizim liderle aramızda 8 puan fark, 3 puanlı sistemde bu fark çabuk olarak kapanabilir. Kimse karamsarlığa kapılmasın, Urfaspor’u Süper Lig’e çıkarabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Öncelikle ilk yarya kadar oynayacağımız 4 maçtan iyi sonuçlar almayı arzuluyoruz, daha sonra da yapacağımız takviyelerle ikinci yarıda fırtına gibi esmek istiyoruz” dedi.

Şanlıurfaspor’u artık Tugay Kerimoğlu’nun çalıştıracağına da vurgu yapan Şimşek, “Tugay Hocamız vizyonel bir hoca, hem Türkiye hem de Dünya çapında tanınan bir kişidir. Kendisiyle başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” diye ifade etti.

 

“Sportif başarı yok demek büyük bir ahlaksızlıktır”

Şimşek, Yeni Malatyaspor ve Alanyaspor mağlubiyetlerinin ardından yoğun bir şekilde eleştiriye tutulduklarını da belirterek, “Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Urfa bu ligde bu kadar uzun kalmamıştı, bir şeyler çok çabuk eleştiriyor. Takım olumsuz olduğunda bir kitle var, bunlar hemen atağa kalkıyor,  bunlar memlekete bir şey kazandırmaz. Biz Urfaspor’a memleket hizmet için varız. Herkesin bu bakış açısıyla bakması lazım. Maalesef herkes farklı bir anlayış peşinde, bundan dolayı çok kırıldım. Bir şeyi eleştirirken onun alternatifi olmalı, biz alternatife açığız. Benden başka bunu iyi yapabilecek bir kişi varsa koltuğu bırakmaya hazırım. Bu ligde kalmak bile başarıdır, sportif başarı yok demek büyük bir ahlaksızlıktır. Adana Demirspor, Adanaspor, Göztepe gibi takımlar da yıllardır Süper Lig’e çıkamıyorlar. Bunu konuşanlar  kulübü 1 aylık idare edemeyecek insanlardır, ben bunun farkındayım” şeklinde konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195