Title of a News Article

Fethi Şimşek, sessizliğini Urfastar’a bozdu

.

Fethi Şimşek, sessizliğini Urfastar’a bozdu
banner206

 Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 12 Haziran’da yapılacak kongre ile ilgili konuştu. Şimşek, “Bakanımız Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe belediye başkanları ile konuştuktan sonra adaylıkla alakalı kararımı açıklayacağım” dedi.

UĞUR BUDAK
PTT 1. Lig’i 38 puanla 14. Sırada tamamlayan Şanlıurfaspor’da gözler yeni sezon için yapılacak çalışmalara çevrildi. Sarı-Yeşillilerde en çok merak edilen konu, 12 Haziran’da yapılacak kongreye çevrildi. Bu kongrede yeniden aday olup olmayacağı henüz netleşmeyen 
mevcut kulüp başkanı Fethi Şimşek, Urfastar’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şimşek, yaptığı açıklamada, 12 Haziran’da yapılacak kongre ile ilgili eski yöneticiler ve mevcut yöneticilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Eski yeni yöneticileri dinledik. Beyin fırtınası yapıldı, çalışıldı. Bakanımız  Sayın Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanımızla ve ilçe belediye başkanlarımızla da konuşup Urfaspor için en hayırlı karar neyse onu alacağız” dedi.

“Şanlıurfaspor demek Urfa’nın geleceği demektir” diyen Şimşek, açıklamasında şunları kaydetti;

“Şanlıurfa’ya yapılacak duble yol kadar, Urfaspor da Urfa’ya yapılacak yatırımlardan en önemlisidir. Bunu düşünürken Urfa yönetiminden, Bakandan, büyükşehir belediye başkanından,  ilçe belediye başkanlarından bağımsız düşünemeyiz. Sorumluluğu bize verirlerse devam ederiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rifat gok
Rifat gok - 8 yıl Önce

Sayin baskanimiz kalmasi lazim neden desen urfaya lazim bir baskan takimi yenide kurmus bir baskan iyi 3 iyi futbolcu daha alsa takim dahada iyi olur

SIRADAKİ HABER

banner195