Title of a News Article

Fethi Şimşek'ten çağrı...

.

Fethi Şimşek'ten çağrı...
banner206
 Şanlıurfaspor kulüp başkanı Fethi Şimşek, hafta sonu Şanlıurfa’da oynanacak maça taraftarları davet etti.

Sarı yeşilli ekibin çok önemli bir maça çıkacağını ifade eden başkan Şimşek, iyi günde de kötü günde de takımın yanında olmalıyız mesajı verdi.

3 Nisan 2016 Pazar günü saat 18:30’da GAP Arena stadında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek Şanlıurfaspor’da tüm planlar galibiyet üzerine kurulurken, Başkan Şimşek Şanlıurfa il genelinde bu maç için seferber olmaları gerektiğini söyledi.

Küme düşme potasının 1 puan üstünde olduklarını belirten Şimşek, “Çok iyi kadromuz olmasına ve çok iyi futbol oynamamıza rağmen maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. Önümüzdeki bu maçla birlikte kalan maçlarımızın hepsini kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Önceliğimiz bu hafta kendi sahamızda oynamayacağımız Gaziantep B.B.Spor maçını kazanmak olacaktır. Tüm taraftarlarımızdan isteğimiz, şehirde bir heyecan yaratmak ve potansiyelimizi stada yansıtmak olsun. GAP Arena stadını bu hafta dolduralım” dedi.

Bu hafta kenetlenme zamanı diyerek Tüm Urfalıları maça çağıran Başkan Şimşek, “Bu maçta tüm dargınlıkları kırgınlıkları bir kenara bırakarak ŞanlıUrfamıza sahip çıkalım. İsmi gibi Şanlı olan bu kent her şeyin en iyisine layıktır. Futbolcusu, taraftarı, yönetimi, basını, STK’ları, mülkü amirleri, Vali, Milletvekilleri, Belediye başkanları, aklımıza gelmeyen herkesimin takıma sahip çıkması ve bu hafta maça gelmesini istiyoruz.  Şanlıurfaspor için hayati önem taşıyan bu maçta tüm Urfalıların gelmesi hepimizi mutlu edecektir. Çünkü onların desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Öte yandan Şanlıurfaspor kulübüde hafta sonu oynanacak Şanlıurfaspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için taraftarı stada çekecek bazı organizasyonlar yapması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195