Title of a News Article

Fethi Şimşek'ten flaş açıklamalar...

Fethi Şimşek'ten flaş açıklamalar...
banner206

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli ekip ile ilgili uzun süren sessizliğini bozdu. Eski Başkan Şimşek, "Bizden sonraki yöneticiler alacaklarından noter aracılığı ile feragat etmeleri durumunda, bizde tüm alacaklarımızdan feragat edeceğiz.Yöneticiler dahil tüm alacaklıların ibraları sonrası kalan borcun bu rakamlarda olması halinde ben bu borcu üstlenecek ve yeni sezon transfer çalışmalarına başlayıp ödemeleri yapacak bir yönetimi oluşturmaları için arkadaşlarımı ikna edebilirim" dedi.

Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli ekipte kulüp başkanlığı yaptığı dönemde borçlar ve alacacakları ile ilgili açıklamada bulundu. Öncelikle Kurban Bayramının Ülkemize, Şanlıurfamıza, İslam dünyasına ve tüm dünyaya, barış ve güzellikler getirmesi dilekleri ile bayramı kutlayan Şimşek, açıklamasında şunları ifade etti;

"Ben ve arkadaşlarım yönetiminde Şanlıurfaspor PTT 1. Lig gibi zor ve masraflı bir ligde her sene şampiyonluk parolası ile oynadı. Dört Yil boyunca bu ligde iddialı bir şekilde kalmayı başardık. Bu dört yıl içerisinde şehrimize ülkemizin en üst düzey futbolcu ve teknik adamlarını getirdik. Yönetimimiz sonrası takımımızın üç yılda iki defa küme düşmesi yaptığımız işin ne kadar değerli olduğunu göstermektedir. O dönemde TFF dahil ligdeki tüm kulüpler kulübümüzü takdir ile karşıladı. Bu bilgilere o dönemdeki basın haberlerinin likleri ile ulaşılabilir. Zaman Zaman kamuoyuna yönetimimiz dönemine ilişkin maksatlı olarak yanlış bilgiler verilmekte. Tüm hesaplarımız ve işlerimiz  şeffaf şekilde yapılmış olup bilgiler  kulüp arşivi ile Dernekler masası arşivlerinde bulunmaktadır. 
Bizim yönetime geldiğimizde kulübün ibra edilen borcu 6.694.518 TL olmasına rağmen eski yönetim kurulu üyelerinin bir kısmının alacaklarını haciz yolu ile faizli şekilde tahsil etmeleri ile toplamda yaklaşık 11.000.000 TL kadar bir ödeme yapılmıştır.

"38.518.000 TL milyon borç vardı "
Kulüp yönetimini bıraktığımızda ibra edildiği şekli ile 38.518.000 TL milyon borç vardı ve bu borcun 23.319.996 TL  si bizim alacaklarımız idi. Buna göre Yönetime geldiğimiz tarih ile yönetimi bıraktığımız tarih aralığında kendi alacaklarımız ve devir aldığımız borçlar düşünce devir ettiğimiz reel borçlanmamız 4.198.000 TL dır. 
Bu güne kadar alacaklarımız ile ilgili hiçbir talebimiz, icra, temlik vb işlemimiz olmadı. Kaldıki birçok deplasman gideri yönetici arkadaşlar tarafından karşılanmış olup hesaplara yansıtılmamıştır.
Bu konuda Sorulacak sorulara Verilemeyecek cevabımız yoktur. Şu anda konuşulan futbolcu alacakları dahil hiç bir borç bizim dönemimizle ilgili değildir. 
Bizden sonraki yöneticiler alacaklarından noter aracılığı ile feragat etmeleri durumunda, bizde tüm alacaklarımızdan feragat edeceğiz. İftira ve yalan yanlış bilgiler Şanliurfaspor a zarar vereceği gibi kulübe katkı sağlayacak hemşerilerimizin de heveslerini kırmaktadır. Gün birlik olup takımımıza ve kentimize  layık olduğu şampiyonluklar yaşatma günüdür. 
 Mevcut yönetim kurulunun kulübün borçları ile alakalı yaptığı açıklamalarda, tüm ibraların süreli olarak yapıldığını , bu ibralar için kaynak oluşturulduğunu, kulübün 2.350.000 TL ye ihtiyacının kaldığı söylenmekte. 

"Ödemeleri yapacak bir yönetimi oluşturmaları için arkadaşlarımı ikna edebilirim"
Yöneticiler dahil tüm alacaklıların ibraları sonrası kalan borcun bu rakamlarda olması halinde ben bu borcu üstlenecek ve yeni sezon transfer çalışmalarına başlayıp ödemeleri yapacak bir yönetimi oluşturmaları için arkadaşlarımı ikna edebilirim. Tek derdimizin Urfa ve Ş.Urfaspor’un zarar görmemesi olduğunu, bu nedenle şimdiye kadar herhangi bir polomiğe girmediğimizi kamuoyunun bilgilerine sunarım

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2020, 23:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195