Title of a News Article

Fethi Şimşek umut verdi

.

Fethi Şimşek umut verdi
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, devre arasında iyi bir kadro kurduklarını belirterek, bundan sonra oynayacakları maçlardan iyi sonuçlar alarak Play-Off’a kalmak istediklerini söyledi.

PTT 1. Lig’de 20 Puanla 19. Sırada yer alan Şanlıurfaspor’da hedefi Play-Off olarak belirlendi. İlk yarıda beklediği sonuçları alamadığından dolayı küme düşme potasında bulunan Sarı-Yeşilliler, Tugay Kerimoğlu’nun raporu doğrultusunda yaptığı transferler çalışmalarının ardından rotayı Play-Off olarak belirledi. Hafta sonu sahasında ağırladığı Karşıyaka maçında ortaya koyduğu performansla takdir toplayan ve maçı 1-0 kazanan Şanlıurfaspor, gelecek için de taraftarına umut verdi.

 

“Küme düşme korkumuz yok”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Urfastar’a yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor’un küme düşme korkusunun bulunmadığını söyledi. PTT 1. Lig’de 20 puanla averajla 19. Sırada yer aldıklarını vurgulayan Şimşek, “İlk yarıda istemediğimiz sonuçlar aldık, şans bizden yana olmadı. Devre arasında güçlü transferler yaptık ve güçlü bir kadro kurduk, bunu zaten Karşıyaka maçında gördük. Takımımız, taraftara zevk veren bir futbol ortaya koyarak 3 puanın sahibi oldu. Bu galibiyetten dolayı teknik heyet ile futbolcularımızı kutluyorum Ayrıca Karşıyaka maçında bizlere destek veren taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Şimşek, Karşıyaka galibiyetinin ardından iyi bir galibiyet serisi yakalayarak üst sıralara çıkmak istediklerini sözlerine ekleyerek, “Urfaspor’un PTT 1. Lig’de yenemeyeceği hiçbir takım yoktur. Bundan sonraki maçlarımızdan galibiyetlerle ayrılarak sezonu ilk 6 içerisinde tamamlamayı arzuluyoruz. Başarı için taraftarlarımızın da büyük desteğine ihtiyacımız var, takımı  her maçta desteklemelerini bekliyoruz” diye ifade etti.

 

Çelik ve Küçük’e teşekkür

Şimşek, devre arası transfer döneminde kendilerini yalnız bırakmayarak maddi ve manevi destekte bulunan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e de teşekkür ederek, diğer kurum ve kuruluşlar ile iş adamlarından da destek beklediklerini kaydetti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195