Title of a News Article

Fethi Şimşek, Urfaspor’un borcunu açıkladı

.

Fethi Şimşek, Urfaspor’un borcunu açıkladı
banner206

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Sarı-Yeşilli kulübün 28 Milyon borcu olduğunu açıkladı.

 

UĞUR BUDAK

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, yarın oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde kulüp tesislerinde bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyelerinden İbrahim Demirkan ve Mehmet Büyükfırat, Sportfif Menajer Ekrem Gerginci ve Kulüp Müdürü Mustafa Müsri ile basın mensupları katıldı.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının çok önemli bir maç olduğunu vurgulayan Şimşek, “Bu maçı kazanmaktan başka bir şansımız yok. Tüm taraftarlarımızı yarın oynayacağımız Gaziantep maçına bekliyoruz. GAP Arena’da en az 20 Bin taraftarı görmek istiyoruz. Onların desteği ile bu maçı 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi.

 

“Kulübün borcu 28 Milyon”

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, düzenlenen basında toplantısında, kulübün borcu ile ilgili de bilgi verdi. Göreve geldiklerinde eski futbolcu alacaklarıyla birlikte yaklaşık 11 Milyon borçla takımı devr aldıklarını sözlerine ekleyen Şimşek, “Şuanda yönetici alacakları 22 Milyon, 6 Milyon da banka kredileri olmak üzere kulübün 28 Milyon TL borcu var” dedi.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2016, 13:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195