Title of a News Article

Fikret Orman’dan flaş Mertcan açıklaması…

.

Fikret Orman’dan flaş Mertcan açıklaması…
banner206
 Beşiktaş kulübü başkanı Fikret Orman, yaptığı basın toplantısında Şanlıurfaspor'un eski oyuncusu Mertcan Çam’ın Beşiktaş kulübüne transferi ile ilgili konuştu ve transferi yalanladı.

Orman, isim vermeden futbolcu ve menajerini suçlarken, bunları yeterince meşhur ettik, kimse Beşiktaş üzerinden prim yapmasın dedi.

Orman, açıklamasında şunları kaydetti;

“Adamı meşhur ettiniz. Dedikodular üzerinden meşhur olmaya çalışıyor. Beşiktaş emekçileri kaale alan kulüptür. Yönlendirmeli yazılar bunlar. Biz, “Beşiktaş'ın hakkını kimseye yedirmeyeceğiz” dedik. Vida'da 7 ay önce imza attık ve açıkladık. Bitmemiş strateji üzerinden yorum yapmak yanlıştır. Herkes işine gücüne baksın. Daha da fazla kimseye prim yaptırmayalım”

Bu arada Mertcan Çam ise, transfer iddiasıyla ilgili şunları kaydetti;

"Bu konuda benim bilgim yok. Uyandım, ben de yeni duydum. Ben fazla sosyal medyayı takip etmem. Bu aşamada çok fazla bir bilgiye sahip değilim. Menajerim Metin Korkmaz her şeyi biliyor. Onun bilgisi vardır büyük ihtimalle. Ne gelişiyor, ne yapıyorlar, ne ediyorlar hiçbir bilgim yok. Bu aşamada Bandırmaspor'un başarısı için çaba harcıyorum."

Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2018, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195