Title of a News Article

Finalistler belli oldu

Finalistler belli oldu
banner206
PTT 1. Lig'den Süper Lig'e çıkacak son takımın belli olacağı Play-Off'ta finale adını yazdıran takımlar Mersin İdmanyurduspor ile Samsunspor oldu. 
PTT 1. Lig play-off 2. maçında Samsunspor 1-0 yendiği ilk maçın rövanşında Ankaraspor ile 1-1 kalarak finale yükseldi.
PTT 1. Lig play-off 2. maçında Ankaraspor, Samsunspor'u konuk etti. Maçın 31. dakikasında konuk ekip Samsunspor, Eldin Adilovic'in attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip bu gole 40. dakikada Ragıp Başdağ ile cevap vererek skoru 1-1'e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
Maçın ikinci yarısında iki takımında karşılıklı gerçekleştirdiği ataklar sonuç vermeyince ilk maçı 1-0 kazanan Samsunspor rövanş maçında Ankaraspor ile 1-1 kalarak play-off finali biletini kaptı. Samsunspor finalde Mersin İdmanyurduspor ile karşılaşacak.

Mersin deplasmanda da devirdi


Evindeki ilk karşılaşmayı 2-1 kazanan Mersin, Ordu'da oynanan maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve play-off'ta finale yükseldi.
Mersin İdmanyurdu, PTT 1. Lig Play-Off rövanş mücadelesinde Ordu deplasmanına konuk oldu. İlk karşılaşmayı evinde 2-1 kazanan Mersin, ikinci maçta 10 kişi kalmasına rağmen elde ettiği 1-0 galibiyetle tur atladı. Mücadelenin ilk yarısı, her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla geçti. İkinci yarıda Mersin'in 10 kişi kalmasının ardından rakip alanda baskısını artıran Orduspor, yakaladığı net gol fırsatlarını değerlendiremedi. 
Maçın son saniyelerinde kontratağa çıkan Mersin İdmanyurdu, skoru 1-0'a getirdi. Güven, kendi sürüklediği atakta takım arkadaşıyla paslaşarak topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmanın hakemi, bu golden hemen sonra mücadeleyi bitiren düdüğü çaldı.  


Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2014, 01:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195