Title of a News Article

Flaş! Urfa heyeti TFF'de...

.

Flaş! Urfa heyeti TFF'de...
banner206

Şanlıurfa'dan bir heyet, çiceği burnunda yeni Bakan Ahmet Fakıbaba ile birlikte TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüler. 
Geçtiğimiz sezon, TFF 1.ligde ikili averajla kümeye düşen, ancak daha sonra ortaya çıkan bazı şike iddiaları ve kayıtları üzerine Şanlıurfaspor TFF'ye şikayette bulunmuştu. Şanlıurfasporun şike iddiası spor kamuoyunda günlerdir sıcaklığını korurken, Şanlıurfa'dan bir  heyet TFF'nin en yetkili ismi olan Başkan Yıldırım Demirören ile bu sabah görüştüler. 
Dün açıklanan yeni kabinede Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olan Ahmet Fakıbaba ile birlikte, Şanlıurfa Miletvekilleri, Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Kemalettin Yılmaztekin,Mehmet Akyürek,Halil Özcan, M.Ali Cevheri,Mahmut Kaçar, BŞB Nihat Çiftçi, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfaspor kulüp Başkanı Emin Yetim, bu sabah istanbula geçerek, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüler.  Görüşmede, Şanlıurfasporun haklarının korunması çağrısı yapıldı. Uzun süren görüşmenin ardından Şanlıurfa heyeti Ankara'ya döndü. 

Görüşme sonrası kısa bir açıklama yapan Bakan Fakibaba " sporda şikenin kabul edilemeyeceğini, yasal haklarımızın sonuna kadar ekip olarak takipçisi olacağız. "Dedi 

öte yandan, bugün  görevi Fakıbaba'ya devir edecek olan  Şanlıurfa Milletvekili BAkan Faruk Çelik ise TFF'de görüşmede yer almazken, Çelik'in daha önce sık sık TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile  Şanlıurfaspor konusunu konuştuğu biliniyor. 


Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2017, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142