Title of a News Article

Futbolculara Baklava dopingi

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan, bugün GAP Vadisi Tesislerine giderek burada Şanlıurfasporlu futbolcularla bir araya geldiler. Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş’in ev sahipliği yaptığı ziyarette Başkan Ekinci kendi elleriyle futbolculara idman öncesi baklava ikramında bulunarak enerji ve moral depoladı.

Şanlıurfaspor GAP Vadisi Tesislerinde gerçekleşen ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü. Ziyarette ev sahibi Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş, ziyaretlerine gelen Başkanlarla yakından ilgilendi. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan’da Başkan Ekinci ve Ayhan’ı karşılayan isimler arasında yer aldı.

Bir süre idman yapan futbolcuları saha dışında izleyen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Akçakale Belediye Başkanı Abdulhekim Ayhan, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ve beraberindekiler daha sonra saha içine girerek futbolcularla kucaklaşıp sohbet ettiler. Samimi ve sıcak bir ortamın yaşandığı saha içinde, Başkan Ekinci futbolculara baklava ikramında bulundu. Takım kaptanı Rodrigo Tello baklavayı tadan ilk isim oldu. Futbolcularla kısa bir sohbet gerçekleştiren Başkan Ekinci, ‘Maddi manevi destek verme adına buradayız. Urfaspor, Urfa’mızın çok güzel bir değeri, inşallah bu oluşan hava sezon sonunda süper lige ulaşarak mutlu sonla biter.’ dedi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfaspor GAP Vadisi’ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası bir açıklama yaparak taraftarlara çağrıda bulundu. Başkan Ekinci; “Şanlıurfaspor, çok güzel bir takım kurdu, bu takımın oluşmasında emeği geçen başta kulüp başkanı olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyoruz ve geldiğimiz noktada da çok güzel sonuçlar alıyor. Bu yıl ilk kez 1 Kasım’da sahasında oynayacak Şanlıurfaspor, buradan da taraftarlarla seslenmek istiyoruz. Bundan sonra artık Passolig olmadan maçlara girilmeyecek, dolayısıyla taraftarlarımız 1 Kasım’da Şanlıurfasporumuzu iyi bir şekilde desteklemek istiyorlarsa Passolig kartlarını bir gün önceden alması gerekiyor. Aynı zamanda bizlerde her şekilde destek vermeye devam edeceğiz. Akçakale Belediye Başkanımız Abdulhekim Ayhan ile birlikte ziyarette bulunup maddi manevi olarak herkesi bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Sahip çıktıkları anda oluşacak heyecan, yılsonunda süper lig olarak bizlere geri dönecektir. Bizlerde Eyyübiye’yi bayraklarla donatarak destekleyeceğiz Şanlıurfaspor’u. Esnafımız ve halkımız ile bir araya gelerek şehri sarı yeşil renklere bürüyeceğiz.” Şeklinde konuştu.

Akçakale Belediye Başkanı Abdulheki Ayhan ise, “bu sene iyi bir hava yakaladık, Cumartesi Günü de ilk iç saha maçımız olacak. Tüm Urfalıların takımı yalnız bırakmaması ve biz kurumlar olarak da takımın yanında olması gerekiyor. En kısa zaman inşallah lider olacağız, sezon sonunda ise süper lige yükseleceğiz. İlimiz açısından da 1. Ligde olmamız bölgede yaşanan olaylardan dolayı bizim için büyük bir moral olacaktır.” Dedi.

Son olarak da Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı Başkanlara teşekkürlerini ileterek; “takıma çok büyük desteklerini sağlayan Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Ekinci’ye ve aynı zamanda Akçakale Belediye Başkanımız Abdulhekim Ayhan Bey’e çok teşekkür ediyorum. Takım iyi yolda, beklediğimiz ortalamalara ulaştık, her zaman bunu söylüyoruz. Ortalama 2 puan alan her takımlar bu ligde şampiyon oldu. Bizde 7 maçta 14 puanımızı aldık, inşallah Manisa maçını kazanıp bu ortalamanın da üstüne çıkmam istiyoruz. Tüm Şanlıurfa halkını kendi takımına destek olmaya davet ediyoruz. çünkü Şanlıurfaspor’daki yabancı arkadaşların, Urfalı olmayan futbolcuların Urfalıya çok ihtiyacı var. bu nedenle herkesin bu takıma desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Ben tekrar başkanlarıma desteklerinden ve ziyaretlerinde dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2014, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195